Dagens Horoskop: Tirsdag 9. Juni

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne tirsdagen vil du hjelpe en venn med å avslutte et prosjekt, men personen er litt for stolt til å be deg om råd. Kanskje bør du tilby deg å hjelpe til. En liten hvit løgn kan bryte isen og bli grunnlaget for vennskapet deres i sommer.

Tyren 20/4-20/5

Denne tirsdagen legger du mye energi på små prosjekter det haster med. Dette er noe du må gjøre, men som du egentlig ikke har tid til. Du blir frustrert over sjefen din som ikke gir deg den tiden du behøver for å ferdigstille prosjektene dine.

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen handler om å tenke fremover og om å kunne planlegge mer enn en uke om gangen. Nå er det lenge siden du har måttet planlegge langt fremover i tid, både når det gjelder jobb og privatlivet.

Krepsen 21/6-22/7

Det finnes ingen konkrete beskjeder akkurat nå og det er du klar over. Men du er så utålmodig, så du prøver å fiske frem mer informasjon. I dette tilfellet gjelder det å ta en sak om gangen og prøve å ordne opp i ett problem om gangen. Dagen byr på positive nyheter.

Løven 23/7-22/8

Du er i strålende humør denne tirsdagen og du bestemmer deg for å overraske en venn. Han/hun kan være litt vanskelig å komme innpå, men du vet at det finnes en lidenskapelig og varm person under det kalde ytre, bare du lærer denne personen å kjenne litt bedre.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag er du innstilt på å nå målene dine og du vet akkurat hvordan du skal få det til. Gjennom å smiske og være på godsiden med sjefen din, har du større muligheter for å lykkes og få det som du vil. Kvelden handler om en hobby.

Vekten 23/9-22/10

Du er i et godt humør og da finnes det ingen som kan være like sjarmerende som deg. I løpet av dagen trollbinder du dine kolleger med din humor og ditt vinnende vesen. Ettermiddagen handler om å kompensere for noe du har glemt.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir kreativ og annerledes. I dag får du virkelig brukt fantasien din. I løpet av dagen får du også gode nyheter som har med sommeren å gjøre. Du vurderer å forandre på dine sommerplaner om du har mulighet for å gjøre det.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en lang og krevende tirsdag, kanskje ikke jobbmessig men følelsesmessig. Du og partneren din har vanskelig for å kommunisere akkurat nå og mye av grunnen er fordi partneren din ikke er interessert i å jobbe med forholdet deres. Han/hun er fornøyd med ting som det er.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne tirsdagen er siste dagen på lenge hvor du har krevende oppgaver, innleveringer og avsluttende prosjekter. Du er fornøyd med deg selv, men ikke så fornøyd som du blir når du får feedback tilbake fra sjefen din. Du innser at alt det slitet du har lagt ned den siste tiden, betaler seg tilbake med renter.

Vannmannen 20/1-18/2

Denne tirsdagen overveier du å takke ja til en tjeneste eller oppgave du har blitt forespurt, det eneste du er redd for er at dette skal ta litt for mye av tiden din. Du står ovenfor et veiskille der du må velge mellom mer tid med familien eller flere utfordringer på jobb.

Fiskene 19/2-20/3

Denne dagen henger du gjerne med kolleger og venner, og tar en time-out fra familie og kjæresten din. Du har behov for å leve i nuet og ta dagen som den kommer. Tirsdagen blir en veldig bra dag for din del.

Powered by Labrador CMS