Dagens Horoskop: Tirsdag 9. Juli

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne tirsdagen tester du ut litt ulike utendørsaktiviteter og det viser seg å være både gøy og lærerikt på en og samme tid. Du er en person som elsker å teste grenser, ihvertfall innen det du anser som utviklende.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en harmonisk dag hvor fokuset ligger på å ha det bra og å nyte livet så mye som mulig. Jobber du så prøver du å finne på nye og utviklede prosjekter. Har du fri, så frotser du i livets goder både når det gjelder mat og shopping.

Tvillingene 21/5-20/6

Det finnes en vilje til å være på topp idag og du sørger for å holde et høyt tempo allerede fra morgenen av. Til tross for at du er ikke er en morgenfugl, lykkes du med å få en bra start på dagen, takket være en større mengde med koffein. Ettermiddagen passer bra til sladder og litt god mat.

Krepsen 21/6-22/7

Du føler at du endelig nærmer deg slutten på en ganske så trist periode og du har store forventninger til resten av sommeren. For deg innebærer det å bruke mer tid på en person du er veldig glad i.

Løven 23/7-22/8

Du sier ikke nei til et lite eventyr idag. Det hadde vært skjønt å ta en pause fra hverdagen med noe nytt og annerledes. Du er glad i variasjon uansett hva det gjelder. I løpet av ettermiddagen får du en beskjed som har med høsten å gjøre og det fører med seg både glede og frustrasjon.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir ikke så bra om du stiller din venn til veggs. Denne personen håndterer ikke konfrontasjoner spesielt godt. Du må heller prøve å få denne personen til å forstå at du bare vil at dere skal få en sterk relasjon til hverandre, selv om det da kreves en viss åpenhet fra begge sider.

Vekten 23/9-22/10

Du sitter i en ganske så prekær situasjon hvor du tvinges til å velge mellom to ting du har lyst på. Selv om det kan sees på som en bagatell, er det ikke det for din del. Du synes det er tøft å velge bort et av disse to alternativene.

Skorpionen 23/10-21-11

Du jobber i et raskt tempo idag. Innstillingen din er at jo fortere du blir ferdig, jo fortere kan du bruke dagen på noe morsomt. Kvelden gir deg inspirasjon og du lar kreativiteten flyte.

Skytten 22/11-21/12

Det er for sent å ta tilbake det du har sagt og nå ligger det som en mur mellom deg og din venn. Når du blir sint eller frustrert så blir du veldig impulsiv og iblant sier du ikke helt gjennomtenkte ting, og det er tilfellet idag.

Steinbukken 22/12-19/1

Du nyter å leve i nuet og prøver å ikke fundere så langt frem i tid. Du har innsett at det finnes mye du ikke har svar på og mange spørsmål du ikke orker å ta stilling til akkurat nå. Det du vet er hva du føler akkurat her og nå.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har gitt opp tanken om å banke vett inn i skallen på en slektning. Denne personen gjør som den vil og det er bare å akseptere. Du må finne en måte å påvirke denne personen på. Du må finne noe som motiverer han/henne.

Fiskene 19/2-20/3

Du er lei den kalde krigen og å alltid måtte bevise til partneren din om at han/hun er nummer en. Sannheten er at du ikke er helt sikker på hva du føler akkurat nå. Som singel flørter du med en person som kan være litt vanskelig å nå frem til. Du liker utfordringen.

Powered by Labrador CMS