Dagens Horoskop: Tirsdag 9. Februar

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I løpet av dagen prøver du å gjenoppta gamle relasjoner. Det kan være i jobbsammenheng eller privat. Nå når du begynner å få mer energi, blir også det sosiale mye viktigere for deg. I løpet av ettermiddagen finnes det gode muligheter for å gjøre et kupp.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en uvanlig rolig tirsdag. Det kan faktisk være på grensen til at kjeder deg innen dagen er over. Det finnes mye energi og glede i ditt horoskop akkurat nå. Det gjelder å bruke dette til noe positivt på jobben.

Tvillingene 21/5-20/6

Det blir en dag full av valg, og det passer deg dårlig, ettersom du har vanskelig for å bestemme deg for både stort og smått. Du vurderer frem og tilbake, noe som kan irritere de andre på jobben, da de gjerne vil bli ferdige med denne prosessen.

Krepsen 21/6-22/7

I løpet av dagen får du vite om en hemmelighet, og dette trigger deg til å forske videre. Sånn som situasjonen er nå, ser det ganske mørkt ut. Emnet er såpass følsomt at det finnes en risiko for at du ødelegger for noen, bare ved å nevne det du når har fått vite.

Løven 23/7-22/8

Du har null tålmodighet i dag, og det passer dårlig, ettersom alle oppgavene som venter deg i dag må løses med en viss presisjon. Det kan lønne seg å be om hjelp fra en kollega. Kanskje dere kan bytte oppgaver, om så bare halve dagen.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen byr på nyheter av ulike slag. Det kan handle om ting som både ligger langt frem i tid, og som kan blir virkelighet i løpet av de neste ukene. Hvordan du tar disse nyhetene kommer an på forventningene dine.

Vekten 23/9-22/10

I dag prøver du å ignorere noe du egentlig burde følge med på. Du tror at problemet forsvinner dersom du ikke tenker på det, men virkeligheten er tvert imot. Problemet vil eskalere dersom du ikke tar tak i det nå.

Skorpionen 23/10-21-11

Det er mye du burde tenke over i dag, men du bruker heller energi på jobb, fremfor å ta tak i dine private problemer. Akkurat nå orker du ikke å tenke på noe som ligger fremover i tid. Du vil leve her og nå.

Skytten 22/11-21/12

Dagen byr på overraskende og herlige forandringer, og flere av dem kan påvirke deg. Du er i godt humør i dag, og din sjarm tar alle med storm. Når du er i dette humøret kan ingenting stoppe deg.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er boblende sosial og uvanlig selvsikker nå. Etter å ha lagt et tøft år bak deg, er det som om din selvtillit og fokus er på topp. I dag imponerer du en kollega på flere måter enn én. Denne personen beundrer dine talenter, og lar seg fortrylle av din sjarm.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har en ganske mørk sans for humor, og det kan hende at noen av dine kolleger misoppfatter dette. Det kan lede til undøvendige misforståelser. For å rette opp i dette er det viktig at du lytter.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen handler om å tenke fremover, og løse et dilemma før det utvikler seg til et ordentlig problem. Akkurat nå kjenner du at egentlig bare slukker branner, og at denne følelsen vil holde seg ut uken.

Powered by Labrador CMS