Dagens Horoskop: Tirsdag 9. April

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Idag samler du mot til å spørre om noe du lenge har villet svare på, men som du ikke har villet si høyt. Du kommer til å bli overrasket ettersom det svaret du får er mye mer positivt enn det du har forventet deg. Iblant lønner deg seg å teste grenser.

Tyren 20/4-20/5

Denne tirsdagen kommer virkeligheten ikapp med deg igjen. Det blir en koselig dag på mange måter, men det blir også ganske så stressende og utfordrende. Det blir en tidlig kveld i sofaen. I løpet av dagen får du en positiv feedback på et prosjekt dom du har dratt igang.

Tvillingene 21/5-20/6

Det finnes ting du bør fundere over innen du takker ja til et event. Hvor gøy det enn hadde vært, innser du ganske så fort at du hverken har tid eller ork til å engasjere deg. Kvelden byr på en uventet tillit.

Krepsen 21/6-22/7

Idag er du ikke like høy i hatten som du pleier å være. Plutselig har du innsett hvor mye som står på spill og det kan gjøre at du blir ganske så alvorlig. En kollega savner ditt vanlige jeg. Du blir rørt over denne personens omtanke når han/hun spør hvordan det er med deg.

Løven 23/7-22/8

Idag tar du tak i flere ulike prosjekter samtidig. Som Løve gjelder liker du å ha fullt opp, men dagen idag blir altfor mye for deg, ettersom du har vanskelig for å håndtere alt på en og samme tid. En kollega hjelper deg med å være strukturert og du er evig takknemlig over at han/hun er så driftig og organisert som han/hun er.

Jomfruen 23/8-22/9

Det er unødvendig å si hva du mener og tenker om det ikke er noe positivt. Du bør ikke lyve, men du kan helt enkelt unngå å alltid si din mening. Jordtegn er kjent for sin ærlighet, men er ikke spesielt diplomatiske.

Vekten 23/9-22/10

Du er flink, det er det første du skal si til deg selv hver dag foran speilet. Akkurat nå er du inne i en periode der selvtilliten din ikke er på topp. Du føler deg litt nede og trenger litt oppmuntring. En kollega ser hvordan du egentlig har det og gjør sitt beste for at du skal ha det bedre.

Skorpionen 23/10-21-11

Det er din nysgjerrighet som skaper nye muligheter for deg idag. Takket være at du er genuint interessert i det du holder på med, vinner du fordeler og vokser i din måte å jobbe på. Idag får du masse oppmuntring fra en av dine sjefer.

Skytten 22/11-21/12

Du pleier sjeldent bli sint, og blir heller lei deg og sur. Idag tramper du en kollega på en øm tå og til sin store overraskelse, får han/hun en real skyllebøtte fra deg. Du har temperament og nå forsterkes denne siden med energi fra Solen.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne dagen handler om å holde fokus og om å klare målene dine. Det blir en bra og innholdsrik tirsdag der du får mulighet for å jobbe med noen du synes er spennende. Han/hun er vanskelig å lese og det gjør deg interessert.

Vannmannen 20/1-18/2

Du nærmer deg slutten på prosjektet og det synes du er så deilig. Det har vært en tøff tid med mange utfordringer, men nå i etterkant føles dette prosjektet ikke tøft i det hele tatt. Nå har du lyst på flere spennende utfordringer.

Fiskene 19/2-20/3

Idag er du ekstra glad uten å vite hvorfor. Det ligger vår, spenning og kanskje en liten flørt i luften. Følelsene dine har ført deg ut på nye veier, kanskje ikke helt den retningen du hadde sett for deg forrige sommer. Situasjonen har endret seg og det har også følelsene dine.

Powered by Labrador CMS