Dagens Horoskop: Tirsdag 8. September

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne tirsdagen konfronteres du med en ganske så grinete venn tidlig på morgenen. Her gjelder det å utøve sin sjarm, så kommer hans/hennes humør til å svinge fra dårlig til veldig bra på bare noen minutter. Du er kanskje ikke klar over det, men du har en veldig positiv påvirkning på akkurat denne personen.

Tyren 20/4-20/5

Tirsdagen består i å lære på nytt og å lære riktig, noe som kan være både utfordrende og morsomt på en og samme tid. Det er et høyt tempo på jobb på grunn av sykdom, så det gjelder å være kjapp på å fange opp nye rutiner og arbeidsmetoder. I løpet av dagen prøver du å støtte en venn som ikke har det så bra.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er sint og frustrert, men det er over ting du egentlig ikke kan påvirke, så du sløser bort energien din helt unødvendig. Du må jobbe på og akseptere det uungåelige og ta kontroll over de områdene som faktisk ligger innen din rekkevidde å kunne forandre på.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen handler om å være på alerten, og å se ting som må gjøres og fremfor alt kunne jobbe selvstendig. Det er din tur til å vise hva du er god for. Du må skaffe deg litt bein i nesa og ikke la kollegene dine kjøre over deg.

Løven 23/7-22/8

I dag prøver du å sette en strek over gårsdagen, men det går ikke så bra ettersom du irriterte en del personer med ditt dårlige humør i går. Det ligger ikke i din natur å be om unnskyldning, men du kan kanskje vise at du er lei deg gjennom egne handlinger i dag.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er litt distré denne tirsdagen. En samtale eller sms har vekket en hel del sterke følelser i deg og du har behov for å få være i fred og bearbeide de. Dessverre tillater ikke ditt tidsskjema at du setter av tid til selvransakelse, så derfor må du jobbe på og gjøre en analyse av deg selv samtidig.

Vekten 23/9-22/10

Du er virkelig på hugget i dag. Det finnes en energi og en effektivitet i din måte å jobbe på, som virkelig gir resultater. Vekten pleier sjeldent være så ovenpå, men det er du i dag. Du synes det er gøy å se ansiktsminen til kollegene dine når du viser hva du er god for.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handler om å ha selvinnsikt og det kan være en tøff nøtt å knekke. Du befinner deg i en situasjon hvor du føler at alt er feil, men slik ting er nå, ser du bare de feilene andre gjør, du klarer ikke referere til dine egne brister, noe som gjør at du kun ser problemer fra en synsvinkel.

Skytten 22/11-21/12

Tirsdagen blir morsom, produktiv og full av opplevelser. Du innser at du faktisk har masse å gi og du vil vise hva du er god for. Akkurat nå finnes det uvanlig mye drivkraft i tegnet ditt og det speiler seg i alt fra arbeidsoppgaver til å få i gang ditt sosiale liv igjen.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er veldig krass i tonen mot en venn i dag, men hans/hennes sjarm får deg til å smelte og ditt dårlige humør forsvinner. Takket være den sjarmoffensiven du utsettes for denne tirsdagen, blir det en morsom, kreativ og intensiv dag. Kvelden handler om å bevise at du er best.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har vanskelig for å fokusere på en ting om gangen akkurat nå og det merkes på nesten alle prosjekter du setter i gang med. Du starter opp masse nytt og alt blir liggende halvferdig. Du bør lage en to do-liste og huke av for hver gang du er ferdig med noe.

Fiskene 19/2-20/3

Du freser mot venner, er bitter på familien og sarkastisk mot dine nærmeste. Det er en påvirkning fra Pluto som bidrar til denne sjarmerende siden av din personlighet. Du bør regne med å få en del mothugg og krasse kommentarer tilbake i dag.

Powered by Labrador CMS