Dagens Horoskop: Tirsdag 8. Oktober

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag passer du på å komme i kapp med ting du har hengt etter med. Det blir enkelt i begynnelsen, men mer komplisert etter hvert. Kvelden handler om å ville forstå en venn som har oppført seg litt underlig den siste tiden.

Tyren 20/4-20/5

Det finnes ulike måter å håndtere et problem på, men du velger å være veldig pragmatisk og det hjelper å ikke ha for høye forventninger. I dag blir du positivt overrasket over en ny sjef eller kollega. Han/hun er en fantastisk person du klikker veldig bra med.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag oppstår det en del problemer når en venn ikke får det som han/hun vil. Denne personen er ganske så bortskjemt og har en tendens til å bli sint når han/hun ikke får bestemme, men heller må tilpasse seg majoriteten.

Krepsen 21/6-22/7

Du prøver nok en gang å muntre opp en person som ikke er i topphumør akkurat nå. Det går så der, denne personen er hverken mottagelig for råd eller komplimenter. Kvelden blir rolig og harmonisk. Du unner deg selv å ta det helt med ro.

Løven 23/7-22/8

Tirsdagen handler om å løse problemer sammen. Du er ikke vant med denne typen gruppearbeid, men du innser at alene er du ikke alltid like sterk. På ettermiddagen får du høre morsomme nyheter som har med en reise å gjøre.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag er det bra om du unngår de mest åpenbare fallgropene i ditt nåværende prosjekt. Du er for tilfellet litt drømmende og det gjør at du ikke oppdager feil i god nok tid. På kvelden tar en slektning kontakt med deg for å få et råd.

Vekten 23/9-22/10

Du undervurderer en kollegas stahet og det er dumt. Han/hun både vil og kan lykkes med ting som du trodde var for komplisert for denne personen. Ettersom kollegaen din presterer på toppnivå, må du høyne din egen innsats litt.

Skorpionen 23/10-21-11

Det oppstår et problem når en venn sier ifra i dag. Du mener denne personen er overfølsom, mens vennen din mener du er for standhaftig. Dere må prate om følelsene deres slik at dere kan komme frem til en løsning på problemene.

Skytten 22/11-21/12

Du føler deg satt pris på på jobb og det gjør deg både positiv og glad. Skytten setter pris på oppmerksomhet av alle slag. I løpet av ettermiddagen merker du at en attraktiv kollega flørter tilbake og det gjør dagen ekstra spennende.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag fokuserer du på ting som har med deg selv å gjøre. Det kan være oppgaver hvor du disponerer tiden din fritt, men det kan også handle om egentid hvor du føler du unner deg litt mer luksus hjemme. På kvelden treffer du en person som du begynner å sette pris på mer og mer.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en bra tirsdag selv om du stresser en del. Det er mye som skal gjøres og tiden er begrenset. Det blir ikke bedre av at en kollega er blitt syk igjen. Du prøver å bite tennene sammen, men du blir litt irritert på denne personen som alltid kjenner etter så mye.

Fiskene 19/2-20/3

Denne tirsdagen byr på få overaskelsker og det passer deg bra. Du trenger denne dagen for å fokusere på viktige arbeidsoppgaver. En hobby eller en sport begynner å ta en altfor fremtredende rolle i livet ditt.

Powered by Labrador CMS