Dagens Horoskop: Tirsdag 7. Mai

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Idag leker livet og du sjarmerer alle med din sjarm. Noe har forandret seg fra igår og idag er det denne forandringen som får deg i så godt humør. I løpet av ettermiddagen passer du på å gi et kompliment til en venn.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en bra dag på mange måter, selv om den kanskje ikke blir så festlig som du skulle ønske. En venn har behov for å forsvare seg mot en anklagelse og du støtter denne personen ettersom du tror han/hun har rett. Kvelden byr på flere overraskelser.

Tvillingene 21/5-20/6

Det finnes grenser for hva du kan akseptere og idag blir en av disse grensene nådd pga en kollega. Han/hun provoserer og utfordrer deg hele tiden, noe som pleier å være greit nok, men ikke idag. Det er viktig at du sier rett ut hva dere mener.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en bra tirsdag der du endelig får litt tid med en savnet venn. Selv om dere kan være uenige med hverandre iblant, er dette en person du virkelig vil ha i livet ditt. Vis vennen din at du liker han/henne.

Løven 23/7-22/8

Du er lykkelig idag uten å helt vite hvorfor. Egentlig føler du at du har rett og at den uroen som har gnagd inni deg den siste tiden, ikke har med virkeligheten å gjøre. Idag kapitulerer du for dine sterke følelser og medgir for deg selv at du faktisk er forelsket.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en tøff og utfordrende dag, men det gjør deg ingenting for du har masser av energi fra mars i tegnet ditt. Du driver tvert om visse kolleger til vanvidd med all energien din. For deg er det viktig at det skjer ting, slik at du kan utvikle ideene dine.

Vekten 23/9-22/10

Å være helt sikker i sin sak er ganske skjønt, derfor slapper du av når du vel har tatt en beslutning idag. Du føler at du har kommet en bit nærmere målet og at du virkelig har vokst i din arbeidsrolle den siste tiden.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er veldig spydig mot en kollega, noe du er fullt klar over, men du kan ikke la være å bli irritert på denne personen. Det er noe hos han/hun som alltid lokker frem dine verste sider. Kvelden blir koselig og sosial. Du oppdaterer deg på litt sladder som har med vennene dine å gjøre.

Skytten 22/11-21/12

Du synes det er skjønt at en kollega er tilbake igjen etter en tids fravær. Uansett om dere blir fort irriterte på hverandre, har du det så mye bedre når denne personen er på jobb. Tross alt så er det dere to som støtter hverandre i både medgang og motgang og du har savnet noen å fortro deg til.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen blir faktisk veldig koselig, til tross for at det finnes mye å gjøre på jobb og du føler at forventningene dine er høye. Du lykkes uvanlig bra med en tøff oppgave og du får flere bra nyheter denne tirsdagen. Du får også mange fine komplimenter fra en kollega.

Vannmannen 20/1-18/2

Du tror at du har kontroll, men idag innser du at du har gått glipp av noe veldig viktig og det gjør deg urolig. Du kan slappe helt av. Du har kolleger som er mer oppmerksomme enn deg akkurat nå og de redder deg ut av denne knipen.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen handler om å forsvare seg og å vise at du kan være annerledes og stikke deg ut, uten at det går ut over deg. Idag utfordres du av en kollega og du innser at du synes det er ekstra gøy å munnhugges med akkurat denne personen. Dere har en gjensidig respekt for hverandre.

Powered by Labrador CMS