Dagens Horoskop: Tirsdag 7. Juli

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du får en del ting å gjøre denne tirsdagen og det liker du ettersom dagen flyr og du slipper å telle timer til det er kveld igjen. I kveld har du nemlig planlagt noe veldig spesielt som du virkelig ser frem til.

Tyren 20/4-20/5

For deg handler det om å holde samme tempo i dag som du gjorde i går, ikke bare for å komme i kapp med alt du må gjøre, men også for å ligge bra ann til neste uke. Uansett om du jobber eller har fri, så finnes det ting du må ta tak i før du kan slappe av og la kreativiteten flyte.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er engstelig og irritert i dag og det merkes på hvordan du er i møte med mennesker, spesielt personer som står deg nær som familie. For øvrig blir det en lærerik og interessant tirsdag som handler om å utvikle dine kunstnerlige sider.

Krepsen 21/6-22/7

Denne tirsdagen passer du på å innfri et løfte du ga for lenge siden. Du har ikke glemt det, men heller utsatt det litt, fordi du har vært så stresset og det er du ikke nå. Kvelden byr på en god del latter og en del minner.

Løven 23/7-22/8

Det hjelper å ikke holde distansen til en viss person, heller tvert om. Jo lengre tid det går mellom dere sees, jo mer tenker du på han/henne. Det kan være en latter, en blomst, en matrett eller venner, som minner deg om han/henne. Det er bare å innse at denne personen har satt seg fast i tankene dine.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen blir morsom og variert. Du har mange ting du vil rekke innen det blir kveld, og skjemaet er ganske så tettpakka. I dag får du servert litt real sladder. Du har generelt en veldig bra dag å se frem til.

Vekten 23/9-22/10

Du tar sats og våger i dag, og det er både litt spennende og veldig morsomt på en og samme tid. Det kan handle om et forhold som er på vei inn i en ny fase eller kanskje du flytter eller gjør et jobb-bytte.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er litt forsiktig med å påpeke en åpenbar feil som en venn eller kollega er i ferd med å ta. Du har lært av tidligere erfaringer at denne personen ikke er så god på å håndtere kritikk, selv om det er velment.

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir inspirerende og morsom. Du utvikles som person og nyter livet. I løpet av dagen omgås du venner som du ikke ser så mye til og det føles skjønt å bryte ditt vante mønster.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne tirsdagen begynner du på et hjemmeprosjekt som er mer omfattende enn du hadde forutsett. Her gjelder det å ikke ligge på latsiden om du skal få noe gjort. Kanskje bør du allikevel vurdere å lytte til en venn som tidligere har lovet å hjelpe deg.

Vannmannen 20/1-18/2

Det er mye å gjøre, spesielt om du jobber og du innser at du kanskje ikke kan gå så tidlig som du hadde planlagt i dag. Iblant må man anpasse seg etter omstendighetene og i dag er en slik dag hvor du bør være mer fleksibel.

Fiskene 19/2-20/3

Du er litt forsiktig i dine uttalelser når det gjelder en viss person. Han/hun er overfølsom og reagerer bare noen sier navnet hans/hennes. Dette gjør at du ikke kan være helt oppriktig mot denne personen, med tanke på at du tenker på han/henne hele tiden.

Powered by Labrador CMS