Dagens Horoskop: Tirsdag 7. Januar

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag setter hverdagen i gang igjen og det blir en ubehagelig overraskelse for deg å måtte sette på klokken igjen. Her gjelder det å fokusere på å få inn de hverdagslige rutinene igjen. Vær nøye med mat, søvn og mosjon. I dag får du treffe en person som du har savnet veldig mye.

Tyren 20/4-20/5

Tirsdagen blir intensiv og du holder et høyt tempo fra morgen til kveld. Her gjelder det å fylle på med energi innimellom. Ha en frukt, sjokoladebit eller en bar liggende når du kjenner at humøret svikter. Ettermiddagen kan by på en ganske så het diskusjon.

Tvillingene 21/5-20/6

Det blir en bra innledning på uka. Jobber du, så er tempoet lavt og du har ikke kommet igang helt etter ferien. I løpet av ettermiddagen blir du overrasket over en kollegas litt aggressive holdning. Han/hun har tydeligvis stått opp med feil fot i dag.

Krepsen 21/6-22/7

Du er ganske trøtt i dag og ikke i det helt tatt ditt vanlige sjarmerende jeg. Du er sur og lite snakkesalig. Som flaks er, finnes det en venn som ikke lar seg affektere av holdningen din, men som heller velger å ignorere ditt dårlige humør helt. Kvelden handler om kjærlighet og forventninger.

Løven 23/7-22/8

Det blir en ganske rolig tirsdag som handler om å forberede den kommende uka. Du liker å ligge litt foran, så du sørger for å få unna en del jobb som du har ligget etter med siden jul.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er forventningsfull i dag. Du vet at du skal få en beskjed av noe slag og det er det du går og venter på. Ettermiddagen handler om moralske spørsmål og om å våge å være ærlig selv om du skjemmes litt over hva du har gjort eller sagt.

Vekten 23/9-22/10

Denne tirsdagen tar du opp et følsomt tema med en partner eller venn. Du har ventet i det lengste med å lufte dette problemet, men nå kan du ikke holde deg lenger. Det kan bli en ganske tøff, men også givende dag.

Skorpionen 23/10-21-11

Du passer på å rekke så mye som mulig i dag. Du vil vise at du er en kraft å regne med og at du tåler utfordringer. Det er først og fremst sjefen din du vil imponere. Denne personen kan gi deg mulighet til å utvikles i ditt arbeide.

Skytten 22/11-21/12

Du blir lett irritert på en kollega som ikke presterer like bra som du, men som får mer oppmerksomhet. Du vet ikke hvordan du skal få sjefene dine til å innse at denne personen er en klassisk smisker som slutter å jobbe så fort sjefen forsvinner.

Steinbukken 22/12-19/1

Tirsdagen handler om å komme i kapp med jobb både mentalt og fysisk. Det blir en bra dag uten for mange ordinære arbeidsoppgaver, du fokuserer heller på det du ligger etter med. Kvelden handler om å trene for å komme i form til en spesiell utfordring.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er en person som kan bli fort sint iblant og i dag er en slik dag. Du står opp med feil fot og ditt dårlige humør går utover alle som befinner seg i din nærhet. Kanskje burde du øve på å kontrollere følelsene dine litt mer.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en ganske medioker dag hvor du ikke får gjort så mye. Du omgås med kjæresten din eller en venn, men ingen klarer å gi deg det du egentlig er ute etter i dag. Du vil være med noen som trigger deg og som får deg til å føle deg levende.

Powered by Labrador CMS