Dagens Horoskop: Tirsdag 7. April

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag prøver du å finne ut av et problem som har oppstått innad i familien. Akkurat nå prater dere ulike språk og det resulterer i en rekke mindre, men irriterende misforståelser. I løpet av kvelden får du sjansen til å overraske en venn.

Tyren 20/4-20/5

Tirsdagen blir veldig harmonisk. Du tar en ting om gangen og stresser ikke. Dagen i dag handler om å la kreativiteten få flyte og nysgjerrigheten få vokse. Det blir også en dag der du og dine kolleger eller venner møtes på en helt ny måte.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er sint over at ingenting går som planlagt akkurat nå. Du har litt følelsen av å ta et steg frem og to steg tilbake. Det handler egentlig mest om planlegging og om å finne nye veier når omstendighetene forandrer seg.

Krepsen 21/6-22/7

For deg skjer det ikke så mye nytt denne tirsdagen og det er du på sett og vis takknemlig for. Det er veldig mye nytt og tøffe omstillinger akkurat nå. Dagen handler også om å planlegge påsken.

Løven 23/7-22/8

Du har to venner som er sammen, men som ikke er så harmoniske sammen som de egentlig burde. Du kan ikke helt se hva det er som drar disse to mot hverandre. De er virkelig to motpoler og er sjeldent enige. I dag innser du også at du tiltrekkes av de som er din rake motsetning.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er en person som veldig sjeldent sier i fra, men i dag går en slektning for langt med sin nonchalante oppførsel. Du har alltid hatt vanskelig for denne personen og hadde ikke denne personen vært familie, så hadde du kuttet ut kontakten for lenge siden.

Vekten 23/9-22/10

Din økonomi ser plutselig mye bedre ut. Lite shopping og utekvelder den siste tiden gjør at utgiftene har minsket en god del. Kanskje er det på tide å begynne å spare litt, nå som du ikke bruker så mye penger som du gjorde før.

Skorpionen 23/10-21-11

Du prøver å overbevise en venn om å tenke seg godt om før han/hun tar en endelig beslutning i dag. Vanligvis er dette en fornuftig person, men akkurat nå reagerer han/hun veldig irrasjonelt.

Skytten 22/11-21/12

Akkurat nå er du mye med familien og dere blir sterkere knyttet for hver dag som går. Du har innsett at motgang gir deg en vilje til å ville lykkes og den siste tiden har en plan vokst frem i deg. Når alt dette er over, kommer du til å vite hva du vil gjøre med resten av livet ditt.

Steinbukken 22/12-19/1

Tirsdagen handler om vennskap og om å reparere noe som er skadet. Du har vanskelig for å tilgi en person du føler har forrådt deg, men akkurat i dette tilfellet kan du gjøre et unntak, ettersom du forstår hvorfor han/hun reagerte som han/hun gjorde.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen blir ganske morsom, men også tøff. Du sliter mer enn du pleier, noe som gir deg et bra resultat, så vær stolt over deg selv. Kvelden handler om å ha det gøy og å roe ned et familiemedlem som har angst. Du får gode nyheter denne kvelden.

Fiskene 19/2-20/3

Akkurat nå er det så mange meninger og diskusjoner i hjemmet. Det handler om ting som skjer hver dag, men som dere alle ser ulikt på. Det kan ha med alder, livserfaring og evnen til å forstå andres problemer å gjøre.

Powered by Labrador CMS