Dagens Horoskop: Tirsdag 6. Oktober

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en ganske interessant tirsdag der du får vært konfliktmegler, noe du ikke er så vant med. Dagen handler om å komme seg videre, kunne forstå komplekse situasjoner og om å lese mennesker.

Tyren 20/4-20/5

Tisdagen blir litt stressende innledningsvis, men ettersom du vet hvordan du skal legge opp jobbdagen din, påvirker ikke denne stressen deg spesielt negativt. Tvert om synes du det er skjønt å kunne jobbe i et høyt tempo. Kvelden handler om hjemmet og familien.

Tvillingene 21/5-20/6

Det finnes ingen enkel måte å formidle dine følelser på i dag. Om du vil nå frem til vennen din, må du være ærlig og det innebærer at du åpner deg opp og blir sårbar. Dette kan være ganske så traumatisk for en følsom Tvilling.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen går overraskende fort og du får en hel del gjort på kort tid, noe som gir deg en masse muligheter for å være kreativ og la dine kunstnerlige sider få blomstre. Kvelden blir morsom og variert.

Løven 23/7-22/8

I dag hjelper det ikke hvor sjarmerende du enn er. Du må innse at det faktiskt handler om rene kunnskaper snarere enn teorier og da er det bare kompetanse som gjelder. Du pleier komme unna med det meste takket være din personlighet, men slik er det ikke i dag.

Jomfruen 23/8-22/9

Du skaper nye tradisjoner akkurat nå og det er bra ettersom du er litt av et vanemenneske. Livet har forandret seg de siste årene og derfor er det ekstra viktig for deg å finne et mønster i hverdagen hvor det gamle møter det nye. Det er denne typen tradisjoner du legger til grunn for i år.

Vekten 23/9-22/10

Du er irritert på en kollega, men du har ikke helt motet eller viljen til å konfrontere han/henne. Du vet at ethvert spor av kritikk kommer til å bli møtt med drama og tårer, noe du ikke orker å håndtere akkurat nå. Kvelden blir interessant.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er midt oppe i en interessant utvikling når det gjelder karrieren din. Du har flere valgmuligheter akkurat nå og du ser lyst på fremtiden, selv om du er en smule urolig for den turbulensen som råder. I dag er en bra dag for dype diskusjoner.

Skytten 22/11-21/12

Dagen byr på en hel del ordveksling mellom deg og en kollega. Dere har alltid hatt litt vanskelig for å komme overens, men nå er det tøffere enn noensinne, ettersom kollegaen din begynner å bevege seg mer og mer over på ditt territorium.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne tirsdagen kombinerer du jobb med en mulighet for å få være kreativ og la din kunstnerlige side komme frem. Det blir en herlig og variert dag som ender med familiekos. En person har begynt å høre av seg til deg og du er veldig smigret og glad for oppmerksomheten.

Vannmannen 20/1-18/2

Tirsdagen handler om å komme i kapp og om å avslutte et halvårs langt prosjekt. Du har lagt ned både sjel og hjerte i denne jobben, så det føles litt tomt når det plutselig er slutt. Kvelden handler om å lytte og lære.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en ganske uformell tirsdag der jobb går foran det sosiale. Selv om du har litt lett for å kjede deg i dag, kan det være deilig med en pause fra alt dramaet som finnes i livet ditt.

Powered by Labrador CMS