Dagens Horoskop: Tirsdag 6. August

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du har lyst til å innrømme at du spiller et slemt spill med noen, men samtidig vet du at det egentlig ikke gagner noe om du gjør det. Du velger å holde munn istedenfor. Noe annet du er glad for akkurat nå, er at du har fått igjen kontakten med en gammel venn og at dere er i ferd med å komme hverandre nærmere og nærmere for hver dag som går.

Tyren 20/4-20/5

Du er redd for at du har lovet for mye og at du ikke skal kunne holde løftet ditt, men heller gjøre kompromisser som du ikke vil gjøre. Det finnes en enklere utvei hvor du både kan stå for det du har sagt og slippe unødvendig overarbeid. For å finne løsningen på problemet må du tenke igjennom akkurat hva det er du har lovet.

Tvillingene 21/5-20/6

Ingen reagerer på at du gjør litt som du vil på jobb akkurat nå. Du har frie tøyler så lenge du tar ansvar for visse ting og sørger for at de blir gjort. Du elsker friheten, men er redd for at den forsvinner når alle kommer tilbake på jobb.

Krepsen 21/6-22/7

Du er sint på en person som oppfører seg dust og sprer rykter om deg som enten er falske eller som skjedde for veldig lenge siden. Men som flaks er, har du venner som støtter deg og tror på det du sier.

Løven 23/7-22/8

Du synes det er gøy med drama, så lenge du ikke blir innblandet selv. Idag velger du å bevisst bytte de du omgås med. Du har behov for variasjon og det har vært litt mye av visse personen den siste tiden.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er sikker på hva du vil akkurat nå og du setter mål som rekker langt utover høsten. Du pleier sjeldent å være så fokusert som du er akkurat nå, men en vilje utvikles, spesielt på jobb, som gjør at du blir mer driftig. For øvrig blir det en avslappet, men sosial tirsdag.

Vekten 23/9-22/10

Du skremmer kollegene dine ved å være veldig rett på sak idag. Du sier hva du mener uten å pakke det inn i og det er uvanlig for deg. Kollegene dine blir litt sjokkerte over din nye oppførsel.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handler om å være kreativ og å la din skapende kraft flyte. Du har så mange ideer, men risikoen er stor for at de blir bare en idé. Idag får du råd av en person som pleier å være flink på å gjennomføre prosjekter fra tanke til virkelighet.

Skytten 22/11-21/12

Du er i dårlig humør idag. Vennen din har akkurat takket nei til et forslag som skulle gjort det mulig for dere å omgås litt mer fremover. Denne personen mener dere har godt av litt distanse og at han/hun trenger tid til å tenke.

Steinbukken 22/12-19/1

Idag blir du overrasket når en venn forteller deg en hemmelighet. Du hadde kanskje tenkt deg frem til visse ting, men mye av det denne personen forteller er nytt for deg. I løpet av dagen tar du tak i de delene av livet ditt som har med trening, fremtidige mål og motivasjon å gjøre. Kvelden blir koselig og litt romantisk.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er sint på deg selv for at du aldri kan holde munn selv når du burde. Du sier feil ting som kan oppleves som både sårende iblant. I løpet av dagen får du høre noe som gjør deg ikke bare overrasket, men veldig stolt.

Fiskene 19/2-20/3

Du har bestemt deg for å prøve å komme nærmere en person og legge mer distanse mellom deg og en annen. Det høres ut som en smart plan, men faktum er at du velger å legge distansen mellom deg og den personen du er nærmest for å komme nærmere en annen venn. Et merkelig valg selv for deg.

Powered by Labrador CMS