Dagens Horoskop: Tirsdag 5. November

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag blir du veldig irritert på en person som ikke lytter til deg. Dette er en kollega som alltid må ha rett uansett om det kommer til å koste mer eller ta lengre tid. Det viktigste for denne personen er at han/hun får bestemme.

Tyren 20/4-20/5

Tirsdagen blir litt roligere enn i går. Kravene er ikke like store som i går og du kan jobbe i et roligere tempo. En ny kollega får deg til å bli litt fnisete. Det er noe ved denne personen som får deg til å miste taleevnen eller si dumme ting. Han/hun er veldig attraktiv.

Tvillingene 21/5-20/6

Du tar på deg litt vel mye i dag, og finner fort ut det blir vanskelig å trekke seg etterpå. Du prøver å finne snarveier og måter du kan effektivisere jobben din på, men risikoen er stor for at du biter deg selv i rumpa og at det resulterer i enda mer overtid.

Krepsen 21/6-22/7

I dag er du i et uvanlig strålende humør. Det er lenge siden du hadde det så bra eller at du hadde så mye energi som nå. I dag imponerer du en kollega med humøret ditt. Du vet akkurat hva du skal gjøre for å snu kjedelige oppgaver om til noe positivt.

Løven 23/7-22/8

Du lengter både bort og hjem på en og samme tid i dag. I dag vil du være alle andre steder enn på jobb. Det kribler i kroppen og tiden går så ekstremt sakte. På ettermiddagen snur det og du ser lyset i tunnelen igjen. Kvelden blir sosial og koselig.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er en kald person i dag, og går på hverken smiger eller flørting. Du vet hva som må gjøre og du vet hvilke kolleger som er gode på holde maska, så du holder litt ekstra utkikk etter de. I løpet av ettermiddagen har du skikkelig uflaks når det kommer til en rekke småutgifter.

Vekten 23/9-22/10

Du kan bli veldig skuffet over personer som du har hatt høye forventninger til, men som ikke lever opp til de. I dag er en slik dag hvor en av dine kolleger ikke benytter seg av sitt fulle potensiale og det gjør deg veldig frustrert ettersom han/hun har så mye å vinne på å vise seg frem akkurat i dag.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er inne i en periode hvor du hangler litt i formen, men det vil ikke bryte ordentlig ut. Det kan til og med hende at du får feber om kveldene, men neste dag er symptomene borte. Dette er en indikasjon på at kroppen din trenger å hvile, så vær nøye med maten og søvnen.

Skytten 22/11-21/12

Denne tirsdagen glemmer du en deadline og det skaper problemer for deg. Hittil har du vist at du er frempå, driftig og villig til å jobbe, men denne typen slurvearbeid gjør at sjefene dine endrer syn på deg.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne tirsdagen prøver du å samarbeide med en større gruppe mennesker og det går bra, men du er ikke helt fornøyd. Akkurat nå er du litt av en perfeksjonist og du vil at alt skal klaffe, men det er vanskelig når det er så mange personer involvert. Du burde være stolt over innsatsen deres.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag overtaler du en sjef til å ikke ansette en person som skriker problemer i dine øyne. Du mistenker at den personen sjefen din er i ferd med å ansette, er en mester på å manipulere mennesker.

Fiskene 19/2-20/3

Idag setter du spørsmålstegn ved hele din eksistens, men dette er veldig midlertidig. Du innser fort at du kanskje er litt deppa for at det er høst og at det er så kaldt ute. Du er en person som ikke liker mørket og kulda.

Powered by Labrador CMS