Dagens Horoskop: Tirsdag 5. Mai

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en aktiv tirsdag der du vil rekke å få mye gjort, både når det gjelder nyttige og mer underholdende gjøremål. Uansett om det har med et prosjekt i hjemmet å gjøre, eller om det er jobb som må utføres, så er du uvanlig effektiv og det er kanskje fordi du synes oppgavene dine er uvanlig givende.

Tyren 20/4-20/5

Du er i et veldig godt humør denne tirsdagen og det kan være fordi du fikk hvilt deg skikkelig i helgen. Du går inn i en ny måned og det gir deg ny energi. I løpet av dagen får du høre morsomme nyheter som berører deg indirekte.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag prøver du å organisere opp alle arbeidsoppgavene du står ovenfor, men det kan bli litt rotete, for du er ikke så veldig strukturert av deg. Spørsmålet er om du virkelig må være så strukturert. Tvillingen er et av de få tegnene som faktisk kan jobbe i kaos og allikevel være produktiv.

Krepsen 21/6-22/7

Du prøver å opprettholde det forspranget en venn ga deg ved en feil. Det ser ut til at dere to konkurrer om den samme personens oppmerksomhet. Her gjelder det å være sta og å ta litt sjanser. Den som våger intet vinner!

Løven 23/7-22/8

Du innser at du blir veldig glad når du merker at en viss person bryr seg mer om deg enn han/hun er villig til å innrømme. I helgen ble denne personen veldig urolig for deg, og denne personens omtanke gjør deg varm innvendig. Dette er nok et bevis på at det er noe mellom dere to som det er verdt å bygge videre på.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har en del å fundere over denne tirsdagen. Det gjelder en jobb som du ikke helt vet hvordan du skal få startet på. Du pleier som oftest ha en idé innen du setter i gang noe, men dette prosjektet vokser frem litt etter litt. Dette blir en nyttig erfaring for deg.

Vekten 23/9-22/10

Du får hør et rykte som virkelig bekymrer deg. Det har med en venn å gjøre og handler om penger og utgifter. Innen du begynner å uroe deg, bør du nok sjekke ut hvor mye av dette som egentlig stemmer.

Skorpionen 23/10-21-11

Tirsdagen handler om å få ting gjort, selv om du synes de er kjedelige å utføre. Du har rett og slett inget valg, og må helt enkelt bite i det sure eplet. I dag får du respons på en jobb du har gjort og det viser seg å være bedre enn du hadde håpet på.

Skytten 22/11-21/12

Denne tirsdagen prøver du å finne ut av et komplekst problem som gjelder en relasjon du har med en venn. Du synes denne personen oppfører seg ille, men er det noe å si på din oppførsel? Husk at det alltid er to sider av en sak.

Steinbukken 22/12-19/1

Tirsdagen blir en intensiv arbeidsdag der du har mye å gjøre, men vanskelig for å fokusere. Problemet ditt er at det finnes en person som ofte smyger seg inn i tankene dine, selv om du ikke er villig til å innrømme det høyt. Denne personen lykkes med å fange deg på ulike måter, på grunn av dens komplekse personlighet.

Vannmannen 20/1-18/2

Denne tirsdagen har du mange ulike prosjekter du vil bli ferdig med. Det er ikke så enkelt ettersom det hele tiden er noen som drar i deg og det sinker deg fra de oppgavene du egentlig vil gjøre. Kvelden handler om å støtte en venn eller slektning.

Fiskene 19/2-20/3

Du får høre et rykte om to venner og først nekter du å tro at det er sant, men så blir du sint. Du innser at du er sjalu, selv om du hverken har rett eller anledning til å være det. Følelsene dine er veldig sterke og vanskelige å undertrykke.

Powered by Labrador CMS