Dagens Horoskop: Tirsdag 4. Mai

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I løpet av dagen har du en hel del på agendaen, så her gjelder det å være både uthvilt og alert. I dag skal du samarbeide med en ny gruppe, og du oppdager raskt at dette er en gruppe som ikke kommer så godt overens med hverandre. Du tar på deg ansvaret for at gruppedynamikken skal bli bra.

Tyren 20/4-20/5

I løpet av dagen jobber du i din egen takt. Du trives bra med å arbeide selvstendig. Dersom belastningen blir for stor kan du få uventet hjelp fra en kollega som liker å føle seg til nytte. På kvelden tar du tak i et hjemmeprosjekt.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag prøver du å holde tempo oppe. Det er viktig for deg at du ikke blir hengende etter i begynnelsen av uken, ettersom det vil påvirke deg frem mot helgen. I løpet av dagen burde du prøve å løse opp i en konflikt som er i ferd med å bryte ut. Dersom den vokser kan det bli et problem for deg.

Krepsen 21/6-22/7

I løpet av dagen får du kritikk for noe du har gjort, og du blir overrasket over responsen. Du hadde faktisk sett for deg en bedre respons etter alt arbeid du har lagt ned, men samtidig vet du at dette er en sjef som ikke skryter av noen.

Løven 23/7-22/8

Du er virkelig ikke motivert i dag. Du vil gjerne vise hva du er god for, men når du først setter i gang med et prosjekt, føles det tungt og motløst. Du må finne inspirasjon til jobben igjen, og det gjør du best i nye miljøer.

Jomfruen 23/8-22/9

Du sørger for å nyte livet litt ekstra denne perioden. Du elsker våren, og får dessuten ekstra energi fra Mars akkurat nå. På jobben har tempo virkelig begynt å øke, men det gjør deg ingenting. Tvert om synes du det er stas at dagene går så fort.

Vekten 23/9-22/10

Det er ingen hinder for at du skal kunne oppfylle din drøm, likevel så tviler du. Det handler om mer en Vektens vanlige ubesluttsomhet. Du er usikker på om det bare er en drøm du har hatt veldig lenge, eller om det virkelig er riktig vei for deg å gå.

Skorpionen 23/10-21-11

I dag tenker du mer praktisk enn du pleier. Du ser på deg selv som organisert, men med hånden på hjertet kan du tidvis være ganske slurvete. Når du nå influeres du av den ekstremt strukturerte Jomfruen, begynner du å se svakheter ved dine vanlige rutiner.

Skytten 22/11-21/12

Du krangler mye med noen i familien akkurat nå. Dere klarer ikke å bli enige om noen ting, og aller verst er det om dere i tillegg bor sammen. Nærheten og presset på å samarbeide tærer på relasjonen. Du vet at det beste ville være en permanent eller midlertidig separasjon, men det er vanskelig å få til akkurat nå.

Steinbukken 22/12-19/1

Du har en ganske aktiv tirsdag der du jobber både privat og på jobben. Det handler om at du har uvanlig mange jern i ilden, og at du for en gangs skyld ikke kan fokusere på en ting av gangen. Heldigvis har du utviklet en teknikk for å håndtere denne typen krevende situasjoner.

Vannmannen 20/1-18/2

Du sier nei, og du er veldig fornøyd med det. Det er ikke ofte at Vannmannen er så bestemt som i dag. Du har innsett at din sjef har utnyttet at du har vanskeligheter med å si nei, og denne innsikten gjør deg ganske sint.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen handler om et høyt tempo allerede fra start. Du har mye du skal rekke før du tar kvelden, og du kjenner på et konstant tidspress i dag. Ettersom det er en ganske unik situasjon burde du kunne håndtere stresset. Det er verre om dette blir et tilbakevendende problem.

Powered by Labrador CMS