Dagens Horoskop: Tirsdag 4. Juni

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Tirsdagen blir en harmonisk dag der du knytter sterke bånd til en kollega. Dere har kjempet sammen flere ganger tidligere, og nå vil du bruke det dere har sammen til å skape noe mer for fremtiden. I løpet av ettermiddagen kommer du opp med en veldig god idé.

Tyren 20/4-20/5

Det finnes ulike måter å si ting på, så det gjelder å vite hvordan du skal formulere deg idag for at det skal hjelpe deg med å nå målene dine. Sjefen din har en tendens til å slå bakover om han/hun føler seg tvunget til det, så det gjelder å få han/hun til å tro at det er hans/hennes idé fra begynnelsen av.

Tvillingene 21/5-20/6

Du uroer deg for mye akkurat nå. Det hjelper ikke å gruble over ting du ikke kan påvirke, men å heller prøve å fokusere på det du faktisk kan forandre. Dagen handler om å legge opp både kortsiktige og langsiktige planer.

Krepsen 21/6-22/7

Du uroer deg for at en venn skal synes at du er for pinglete, men gjør ikke det. Han/hun elsker deg akkurat som du er, uansett om du er myk eller tøff. Idag får du et kompliment som ikke bare gjør deg glad, den styrker også din selvtillit noe veldig.

Løven 23/7-22/8

Dagen handler om å ta og gi, og om kompromisser. Du er ikke vant med å gjøre som alle andre vil, men du innser nytten av å prøve å anpasse deg til gruppa. Idag kan du ikke la være å flørte med en kollega og han/hun gir deg positiv respons tilbake.

Jomfruen 23/8-22/9

Du tolker et rykte litt bakvendt og da kan det bli veldig feil. Det du hører handler mer om rene spekulasjoner enn om fakta. Denne tirsdagen blir veldig kreativ og du får muligheten til å vise dine kunstnerlige talenter.

Vekten 23/9-22/10

Å bli sint kommer knapt til å hjelpe deg idag. Det er tålmodighet, tålmodighet og enda mer tålmodighet som gjelder. Prøv å være litt fleksibel når det gjelder skjemaer og tider. Du har behov for muligheten til å kunne forandre ting på kort varsel.

Skorpionen 23/10-21-11

Denne tirsdagen tar du vare på en person som ikke har det så bra, det kan være fysisk eller et problem denne personen sliter med. Du viser både empati og handlingskraft når du lykkes med å overtale denne personen til å gjøre noe med problemet sitt istedenfor for å bare uroe seg.

Skytten 22/11-21/12

Dagen byr på få overraskelser og det er kanskje bra for din del. Du har behov for pause i en ellers hendelsesrik periode i livet ditt. I løpet av dagen får du et fint kompliment som får deg til å føle deg trygg og satt pris på. Kvelden blir romantisk.

Steinbukken 22/12-19/1

Det er full fart i livet ditt akkurat nå og det finnes ikke rom for å gjøre ting halvveis. I løpet av dagen får du høre noe som du først ikke tror er sant, men som viser seg å være fakta. Denne informasjonen vender opp ned på visse ting i livet ditt.

Vannmannen 20/1-18/2

Det finnes få ting du ikke håndterer med fornuft og logiske beslutninger, men idag reagerer du rent følelsesmessig ovenfor et problem. Du vet at du ikke tenker rasjonelt i dette tilfellet, men du kan ikke hjelpe for at du føler som du gjør.

Fiskene 19/2-20/3

Det finnes begrensninger som du må takle idag. Du føler deg litt bundet og du liker å ha friheten til å gjøre hva du vil med hvem du vil. For øvrig blir det en ganske så hendelsesløs men koselig dag, hvor fokuset ligger på samarbeid og å ha det gøy.

Powered by Labrador CMS