horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 4. juli 

Slik blir din tirsdag. 

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag er du uvanlig sosial og liker å omgås både kolleger og venner. Har du ferie vil dette være en dag du tar ting helt som de kommer. Du vil ikke sette deg noen spesifikke mål, men nøyer deg med å lever her og nå. En gammel konflikt kan blusse opp i løpet av kvelden.

Tyren 20/4-20/5

Hvis du fortsatt jobber, prøv å sette ned farten litt og ta tid med kollegene dine i dag. Denne dagen handler mye om å se og høre menneskene du har rundt deg. I dag merkes det tydelig at en kollega eller bekjent flørter med deg og det gjør deg litt urolig.

Tvillingene 21/5-20/6 

Tirsdag handler om å løse andres problemer og om å skape en fungerende struktur, enten hjemme eller på jobb. Du er sjelden så organisert, men akkurat nå innser du verdien av å holde oversikt, både fordeg selv og de rundt deg. Det gjør det lettere når du skal planlegge dagen.

Krepsen 21/6-22/7

I dag prøver du å tenke litt annerledes og ikke være så fordomsfull som du kan være noen ganger. Du ønsker å forbedre verden og en god start, er å begynne med seg selv. Akkurat nå er du uvanlig empatisk og tolerant. Kvelden handler om sommer og å nyte øyeblikket.

Løven 23/7-22/8

Tirsdag handler om å starte prosjekter, planlegge utflukter eller utfordre deg selv fysisk. Det finnes rastløshet i horoskopet ditt som gjør det nesten umulig for deg å bare ta det med ro. Hvis du er på ferie, kan de du er sammen med bli frustrert over din manglende evne til å slappe av.

Jomfruen 23/8-22/9

Idag står omorganisering på agendaen. Det kan være hjemme eller på jobb. Akkurat nå er det viktig for deg å ha orden både mentalt og fysisk. Familien og kollegene dine kan bli litt frustrerte over at du gjør om på ting som egentlig fungerer som de skal. Kvelden blir morsom og utfordrende.

Vekten 23/9-22/10

Tirsdagen handler om å skape noe med de rundt deg. Det blir en dag hvor du utveksler mange tanker og ideer med mennesker som er nesten like kreative som deg. I løpet av ettermiddagen vil du få tilbakemelding på hva du har fått til.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag får du inspirasjon fra Vannmannen og det hjelper deg å tenke fremover på en helt ny måte. Det blir en morsom og kreativ dag hvor du tillater deg selv å være litt mer vågal enn du vanligvis er. Kvelden byr på herlig stemning, vennskap og varme.

Skytten 22/11-21/12

Du venter utålmodig på nyheter som kan gi deg klarsignal til enten å starte et prosjekt du har planlagt en stund eller å begynne å tenke på noe i nær fremtid. Det har vært mye venting, men i dag får man en slags indikasjon på hvordan man skal tenke fremover.

Steinbukken 22/12-19/1

Du har mye energi denne tirsdagen og det betyr at du både kan jobbe og være sosial på samme tid. Ofte har du problemer med å kombinere disse bitene. Enten stopper du det du gjør for å fokusere på kolleger eller venner eller så går du inn i din egen boble og jobber videre.

Vannmannen 20/1-18/2

Tirsdagen handler om å avslutte ting og det er noe av det kjedeligste du vet om. Du elsker å sette i gang prosjekter, men du kan også fort gå lei. I dag tvinger du deg selv til å være systematisk og å gjøre en ting om gangen. 

Fiskene 19/2-20/3

Du får påvirkning fra Vannmannen i dag, noe som gjør deg både kreativ og innovativ. Du elsker å se hvordan ulike prosjekter vokser, både fra tanke til en konkret idé og deretter fysisk tar form i virkeligheten. Kvelden handler om en personlig konflikt.

Powered by Labrador CMS