Dagens Horoskop: Tirsdag 4. August

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag stresser du deg opp for en kollega som er skikkelig dårlig på jobben sin. Du har lenge prøvd å se gjennom fingrene når det gjelder denne personens tabber, men i dag går det litt for langt selv for din tålmodighet.

Tyren 20/4-20/5

Dagen blir varierende og veldig berikende på mange måter. Du har lykkes med noe du har prøvd på lenge, men som hele tiden har vært litt for vanskelig for deg og du får en hel del skryt. I løpet av kvelden venter gode nyheter.

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen handler om ulike oppofringer, en del som er lette å gjøre og andre litt mer kompliserte. Det viktige i denne sammenhengen er at du ikke tviler og at du lytter til magefølelsen din, den kommer til å veilede deg.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen blir intensiv, men på en bra måte. Du kan holde tankene dine borte når du har mye å gjøre, men på kvelden kommer de tilbake som en uvelkommen gjest. Du kommer aldri til å kunne tenke bort dette problemet, det må aktivt løses.

Løven 23/7-22/8

Dagen blir ganske ensformig. Du har vanskelig for å finne den energien du trenger for å sette i gang et av dine prosjekter. Det viktigste akkurat nå, er at du ikke stresser deg selv, det er tydelig at kroppen din trenger hvile.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen handler om dårlige unnskyldninger og en ganske så lite gjennomtenkt beslutning. Det blir en litt bakvendt formiddag, men det meste går seg til innen dagen er omme. Det viktigste for deg er at du hele tiden tenker fremover.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en morsom og kreativ dag der du får sjansen til å vise dine kunstnerlige talenter. I løpet av dagen får du høre om en person som du vet kan hjelpe deg og få deg til å utvikle dine ideer. Dette er en person som du vil prøve å få kontakt med.

Skorpionen 23/10-21-11

Du står ovenfor et etisk dilemma og hvordan du enn vrir og vender på dette problemet, så kan du ikke se at du skulle kunne gjøre det på noen annen måte enn som du hadde planlagt. Du er ikke helt fornøyd med løsningen din, men samtidig føler du at det er det eneste du kan gjøre akkurat nå.

Skytten 22/11-21/12

Iblant må man innse at man har gått for langt og ta et steg tilbake. Slik er tilfellet i dag. Du har gått over mange grenser og trosset en hel del forbud for å nå dit du er i dag, men om du ikke tar et steg tilbake innen det er for sent, risikerer du å miste en del av det du har har vunnet.

Steinbukken 22/12-19/1

Små triumfer er også en seier. Prøv å ikke bli skuffet over at du ikke presterer så bra som du hadde håpet på. Du har kommet langt. Har dette med en fysisk prestasjon å gjøre, kan det hende kroppen din har blitt kjørt litt vel hardt den siste tiden. Husk at det er viktig å hvile iblant.

Vannmannen 20/1-18/2

Du tar tak i noe som du målbevisst har utsatt for å se om partneren din eller et familiemedlem frivillig skal hoppe på prosjektet. Iblant er du litt vel optimistisk. Ingen vil gjøre ferdig prosjektet for deg, dette er noe du må gjøre selv.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen handler om å vise omtanke og gi kjærlighet til en person som trenger din støtte. Kom med gode råd og vis at du kan være den voksne i denne sammenhengen. Vennen din har behov for å få høre at det er greit å vise følelser og prate åpent om ting.

Powered by Labrador CMS