Dagens Horoskop: Tirsdag 30. mars

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne dagen handler om å få et prosjekt ut av verden, noe som høres enklere ut enn hva det faktisk er. Du skal samarbeide med minst to eller tre personer, og de ser ingen grunn til å stresse. Denne instillingen gjør deg nervøs.

Tyren 20/4-20/5

Dagen handler om å gjøre det lille ekstra. Gjennom å planlegge fremover så kan du legge opp arbeidet på en smart måte. I dag prøver du å diskutere med en kollega om hvordan han/hun skal tenke angående den kommende uken. Denne personen har en tendens til å handle uten å tenke.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er i et strålende humør denne tirsdagen. Du har fått et kompliment som du kan leve lenge på. Det er ikke bare komplimentet i seg selv, det handler like mye om hvem som ga det. Dette var nok den siste personen du forventet deg å høre noe sånt fra.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en bra, men ganske intensiv dag. Det er mye du skal rekke før du tar påskeferie. I tillegg til at denne uken er kortere enn vanlig, så får du en oppgave som ikke går helt opp. Kvelden handler om dine evner til å megle mellom venner.

Løven 23/7-22/8

Det blir en interessant dag der du utfordres på ulike måter. En sjef aksepterer din slappe holdning, men istedenfor å si noe direkte, så gir han/hun deg heller oppgaver som han/hun vet at du både synes er krevende, men spennende på samme tid. Kvelden handler om et løfte.

Jomfruen 23/8-22/9

Du vil unne deg selv en gave, men du vet virkelig ikke hva det skal være. Kvelden handler om å være fornuftig og akseptere nederlag, selv om det gjør vondt.

Vekten 23/9-22/10

I løpet av tirsdagen gjør du ditt beste for å glede en kollega. Denne personen har vært litt nedfor i det siste, så du vil vise hvor mye du setter pris på han/henne. Noe kommer i veien for denne planen, så denne fine gesten må vente til en annen dag.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har vanskeligheter med prate med mennesker som ikke forstår logiske argument. I dag møter du på en sånn type som like gjerne kunne tro at jorden var flat og at Solen kretser rundt Jorda. Når det kommer til denne typen mennesker gjelder det å ta det med verdighet.

Skytten 22/11-21/12

I dag er du sint på en person som står deg nær. Han/hun har sagt eller gjort noe som har såret deg. Du vet at det ikke var med vilje, men det hjelper ikke situasjonen. Skytten kan bli ganske hevngjerrig når han/hun føler seg overkjørt.

Steinbukken 22/12-19/1

Det er du som planlegger for slutten av uken, og det er du som sitter med alle gode idéer. Dine venner henger seg på og aksepterer at du tar ledelsen uten tvil. Det er litt uvanlig å være den som styrer. Kvelden går i samme retning; Du tar frivillig eller ufrivillig på deg rollen som leder.

Vannmannen 20/1-18/2

Du ignorerer en del ting fordi det er det letteste. Du orker ikke å ta tak i denne problemstillingen akkurat nå, og derfor velger du heller å fokusere på noe annet. Kvelden blir annerledes, men morsom.

Fiskene 19/2-20/3

Det er en grunn til at du og dine venner vil forskjellige ting. Nok en gang er du veldig impulsiv og det kan skape konflikt mellom deg og de som står deg nær. Kvelden blir morsom og annerledes.

Powered by Labrador CMS