Dagens Horoskop: Tirsdag 3. September

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Tirsdagen blir en ganske morsom og utviklende dag hvor du får mulighet for å utfordre deg selv litt ekstra. Du briljerer med din måte å argumentere på, og det vinner du mange tilhengere med. Du er en person det nesten er umulig ikke å like.

Tyren 20/4-20/5

Du tvinges til å lytte på unødvendig drittprat, men du vet ikke hvordan du skal finne en måte å stenge av på. Vanligvis lytter du ikke til denne personen, men i dag virker denne personen mer oppmerksom på deg og dine reaksjoner, så du kommer ikke unna.

Tvillingene 21/5-20/6

Du tar stilling til noe som kan gi ekstra jobb for flere av dine kolleger i dag. Du ser vinningen på sikt, men det er ikke sikkert at de som påvirkes ser saken på samme måte som du gjør. Kvelden byr på variasjon og en hel del opptog.

Krepsen 21/6-22/7

I dag har du et stort tomt hull inni deg. Du har savnet en person du ser altfor sjeldent veldig mye den siste tiden, men i dag blir savnet nesten uhåndterbart. Gjør noe med saken. Sving innom personen i lunsjtider. En kort stund er bedre enn ingenting.

Løven 23/7-22/9

Dagen går fort fordi du utfordres på ulike områder. Akkurat nå har du det veldig gøy på jobb, men det kan være fordi du ikke har kommet inn i rutinene etter ferien og fordi alt fremdeles føles veldig nytt. En ny kollega imponerer deg.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen handler om å våge å være litt annerledes og å stikke deg ut litt. Du pleier ikke like rampelyset så godt, men foretrekker egentlig å jobbe litt bak kulissene. I dag blir det du som får all oppmerksomheten. Sug til deg den berømmelsen du får.

Vekten 23/9-22/10

Det er vanskelig å komme i gang i dag. Hvor mye du enn prøver å motivere deg selv, så vil du bare krype tilbake til senga igjen. Alle har denne typen dager hvor man virkelig ikke vil gjøre noe som helst.

Skorpionen 23/10-21-11

Det er humoren din som redder deg ut av en situasjon som ellers kunne blitt ganske så kinkig. Du har tullet det til, men lykkes med å ro situasjonen i land. Kvelden byr på utfordringer.

Skytten 22/11-21/12

Du er sint på en venn for at han/hun ikke er mer støttende mot deg. Du vil at denne personen skal være der for deg hele tiden, men han/hun er opptatt med sitt og har ikke like mye tid til deg som tidligere. Kvelden handler om å ta valg.

Stenbocken 22/12-19/1

Du er i et strålende humør denne tirsdagen. Du har masse energi og du har funnet tilbake til et sted i livet som gir deg den riktige balansen. I dag får du nye venner og du lykkes med å prestere på høyt nivå.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er for bekvem i dag. Du er så trygg på at du har tatt riktig beslutning at du ikke hører varselklokkene ringe. I løpet av dagen oppdager du feilen du har begått, men som flaks er, finnes det både tid og mulighet for å ro i land situasjonen.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en morsom og utfordrende dag hvor du får teste din egen intelligens. Du har mange rundt deg som setter pris på deg og det trives du med. På ettermiddagen tar du kontakt med en venn du ikke har hørt fra på lenge.

Powered by Labrador CMS