Dagens Horoskop: Tirsdag 3. November

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Tirsdagen blir en veldig informativ dag, som går fort. Du lærer mye nytt i dag og du kjenner det klør i fingrene etter å få bruke din nye kunnskap. Kvelden blir rolig og harmonisk, og du får sjansen til å slappe helt av.

Tyren 20/4-20/5

Dagen i dag blir betydelig bedre enn gårsdagen. Du føler deg godt forberedt, og slipper å stresse. Det blir en sosial og koselig dag, der du både rekker å omgås med kolleger og fokusere på å skape orden rundt deg.

Tvillingene 21/5-20/6

Du slår to fluer i en smekk i dag. Du lykkes både med å fjerne et hinder i veien og å nå noen av de målene du har satt deg denne høsten. Med andre ord blir det en uvanlig bra innledning på uka.

Krepsen 21/6-22/7

Du har vanskelig for å rekke alt denne tirsdagen, noe som gjør at du føler deg ganske så stresset. Du skaper mentale hindre for deg selv ved å tro at du klarer mindre enn du egentlig gjør. Våg å teste grenser og utfordre deg selv litt mer.

Løven 23/7-22/8

Du blir lurt når det kommer til en oppgave du hadde gledet deg til å gjøre. En kollega vil være snill og hjelpe deg, noe som resulterer i en masse rot, som gjør at du ikke får gjort det du hadde sett frem til å gjøre.

Jomfruen 23/8-22/9

Du kan være litt vel sta, noe kollegene dine blir klar over i dag. Du kjører deg fast i et ganske så komplisert prosjekt, men istedet for å be om hjelp, er du fast bestemt på at du skal klare dette selv. Det blir både unødvendig energikrevende og tar lang tid.

Vekten 23/9-22/10

Du mener at visse ting ikke trenger å snakkes høyt om, men kollegaen din er ikke av samme oppfatning. Han/hun synes man skal prate om alt fra private følelser til følsomme temaer. Dere er veldig ulike og det gjør det enda mer komplisert for deg å skulle prate om alt.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en ganske så rolig tirsdag der du nyter å bli ferdig med ting du har ligget etter med. Du veldig opptatt av å gjøre god jobb, uansett hva du jobber med. For deg ligger din yrkesstolthet i å gjøre sitt beste. Kvelden blir koselig og sosial.

Skytten 22/11-21/12

Du er veldig trøtt og sliten denne tirsdagen. Det er litt som å prøve å jobbe i motvind. Alt blir feil og du føler deg ganske så maktesløs. På ettermiddagen får du uventet drahjelp fra en kollega som lider med deg. Kvelden blir morsom.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne tirsdagen flyr avgårde og du er i sentrum for all oppmerksomheten. Det blir en morsom og utfordrende dag der du dessuten får lære å kjenne en ny arbeidsgruppe som du skal jobbe sammen med de neste ukene. Kvelden byr på en fysisk utfordring.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er i et strålende humør denne tirsdagen. Har du mulighet så velger du å jobbe hjemmefra ettersom det gir deg en deiligere start på dagen. Et problem som har med en avtalt ferie å gjøre kommer på banen igjen, og du innser at det hele kan bli veldig dyrt for deg.

Fiskene 19/2-20/3

Du har mange ulike prosjekter på gang i dag, og du liker virkelig å se hvordan dine ideer utvikles fra tanke til handling. I dag får du skryt fra en sjef for din innovative måte å tenke på. Kvelden handler om å håndtere et problem som har oppstått.

Powered by Labrador CMS