Dagens Horoskop: Tirsdag 3. Mars

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Dagen blir koselig og avslappende, noe som passer deg bra. Uavhengig om du jobber eller ikke, driver på i et bedagelig tempo hele dagen. Om kvelden venter en nyhet som har med en venn å gjøre. Du blir både lei deg, glad og overrasket på en og samme tid.

Tyren 20/4-20/5

Du er ikke den som gir opp med det første når du støter på utfordringer,, og det beviser du i dag. Ved å være sta og ville prestere, lykkes du med en veldig komplisert oppgave i dag. Kvelden handler om et lite prosjekt du har hjemme.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag prøver du å få til et arbeidstempo uten å stresse for mye. Det finnes en fin skille mellom det å være effektiv under press og å bli stresset av å ikke gjøre en bra jobb. Kvelden handler om et valg du er nødt til å ta.

Krepsen 21/6-22/7

Du har vanskelig for å fortelle hva du føler for en venn. Det er mange følelser inni deg som gjør at du ikke kan sette ord på hva det er du vil. Vennen din aner at noe er feil, men føler at han/hun ikke når frem til deg.

Løven 23/7-22/8

Denne tirsdagen fokuserer du energien din på jobb og du får mer gjort enn på lenge. Takket være din stahet og din vilje til å ville vise deg fra din beste side, lykkes du med å prestere mye bedre enn forventet. Kvelden handler om en hobby.

Jomfruen 23/8-22/9

Du vil kaste inn håndkleet når det kommer til et prosjekt på jobb, men heldigvis snur uflaksen. Det som startet som et umulig prosjekt, ender opp med et ganske så bra resultat. Kvelden handler om å være oppmerksom på detaljer.

Vekten 23/9-22/10

Du må ikke bli irritert på en kollega for at han/hun ikke er like kjapp i tankegangen som du er. Dere har begge ulike styrker. Din styrke er intelligens, mens denne personen er bedre på å ta kjappe beslutninger, noe du er veldig dårlig på.

Skorpionen 23/10-21-11

I dag lurer du på hvorfor en kollega har trukket seg litt unna deg. Denne personen pleier ikke være så stille og fraværende, noe som gjør deg litt bekymret. Hva som er feil, blir dagens store spørsmål.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handler om å ville vise seg fra en side du er god på. Du har en sjarm mange faller for, noe du er fullt klar over. I kveld venter en annen type utfordring. Det handler om å overvinne en redsel du har.

Steinbukken 22/12-19/1

Du holder deg litt i bakgrunnen i dag, slik at en kollega kan få vist seg litt frem. Noen legger merke til at du tar steget tilbake for å slippe kollegaen din frem og blir imponert over deg.

Vannmannen 20/1-18/2

Det er en masse tanker som sirkulerer i hodet ditt akkurat nå. Mye har med fremtiden å gjøre, men visse ting handler litt mer om her og nå. Kvelden blir morsom og utfordrende, og du får en beskjed som gjør deg glad.

Fiskene 19/2-20/3

I dag blir du litt irritert på en kollega som tar veldig mye plass på bekostning av andre. Du har prøvd å konfrontere denne personen med at han/hun er litt vel dominerende, men kollegaen din vil ikke lytte til dine råd og tips.

Powered by Labrador CMS