Dagens Horoskop: Tirsdag 3. Desember

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne tirsdagen tvinges du til å innrømme ovenfor deg selv at du har tatt feil angående en situasjon, og nå er det opp til deg å be om unnskyldning. Du har ofte vanskelig for å innrømme at du har tatt feil, men i dette tilfellet har du mer å tape på å late som ingenting enn å krype til korset og innrømme dine feil.

Tyren 20/4-20/5

Tirsdagen handler om å prate med en kollega om at han/hun kjører over deg gang på gang. Du vet at temaet er følsomt og at kollegaen din som oftest ikke merker det når han/hun tråkker deg på tærne. Ettersom du henger deg så mye opp i hennes oppførsel, er det viktig at du er ærlig.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag er det bra om du er kort og konsis i dine svar til sjefen din. Om du drar på svarene dine, finnes det en risiko for at sjefen din slutter å lytte til deg og da mister du poenget, som er å prøve å få sjefen din til å forstå et visst problem.

Krepsen 21/6-22/7

Du kan være veldig sjarmerende når du vil og du lever en hel del på akkurat den sjarmen. I dag fungerer ikke latteren og humoren din. Du må levere like mye som alle andre og det gjør deg rådvill. Du lurer på hvorfor sjefen din ikke lar seg sjarmere av deg.

Løven 23/7-22/8

Dagen handler om å være rett på sak når det kommer til en kollega. Dere pleier ofte å pakke inn kritikken mot hverandre for ikke å såre hverandres følelser, men i dag må du være tydelig med hva du sier slik at kollegaen din ikke misoppfatter hva du mener.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag har du gode sjanser for å gjøre et kupp. Det kan være en superbillig julegave, eller noe litt unødvendig luksus til deg selv. I løpet av ettermiddagen får du mulighet for å stille opp for en person som nesten alltid stiller opp for deg. Du synes det er deilig å kunne gi tilbake.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om ulike valg du gjør og hvordan du kan påvirke både stort og smått. Som vekt liker du ikke å ta valg, så derfor er det nyttig for deg med en dag full av beslutninger. Kvelden blir veldig koselig.

Skorpionen 23/10-21-11

Denne tirsdagen prøver du å skaffe deg en plass i en ny gruppe. Disse personene har lenge fascinert deg med sin kunnskap og din proffe måte å reagere på i vanskelige situasjoner. I løpet av dagen får du oppmerksomhet fra en veldig spesiell kollega.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handler om å ta og gi. Du bør være fleksibel og åpen til det meste da kommer du ikke bare til å oppnå de beste resultatene, du får også den koseligste dagen på lenge. Kvelden vier du til familie og dine kjære.

Steinbukken 22/12-19/1

Du blir irritert på en kollega for at han/hun hele tiden vil ha all oppmerksomheten. Du har ingenting i mot mennesker som tar plass, men du vil få cred for det du gjør og du blir sint når noen andre tar æren for den harde jobben du har lagt ned.

Vannmannen 20/1-18/2

Denne tirsdagen prøver du å sammenfatte et problem med veldig enkle ord. Du vil at alle skal henge med på dine resonnementer, men da må du også akseptere at visse personer synes du er litt for drøy eller nedlatende.

Fiskene 19/2-20/3

Denne tirsdagen diskuterer du et privat problem med en kollega. Du pleier ikke åpne deg opp på denne måten, men situasjonen er unik og du har virkelig behov for et råd fra en utenforstående. Kvelden byr på sport.

Powered by Labrador CMS