Dagens Horoskop: Tirsdag 29. Oktober

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne tirsdagen knytter du gamle vennskapsbånd og treffer nye og inspirerende mennesker. Det blir en morsom og kreativ dag hvor du utvikles og begynner å se ting fra nye perspektiver. Kvelden handler om logikk og om å resonnere seg frem til riktig svar.

Tyren 20/4-20/5

Tirsdagen blir en intensiv men givende dag hvor små detaljer avgjør kvaliteten av det du gjør. Jo mer nøye du er med finishen, jo bedre blir resultatet. Kvelden byr på gode nyheter og en overraskelse.

Tvillingene 21/5-20/6

Du føler en viss uro denne uka. Du har hørt noen rykter og sett en del ting som får deg til å fundere på om det er store forandringer på gang på jobben din. Ingen vil snakke i klartekst, men du har en sterk følelse av at noe er feil.

Krepsen 21/6-22/7

Denne tirsdagen får du nok en gang treffe den personen står hjertet ditt nærmest. Om du ikke er i et forhold med denne personen, så er denne personen en som stadig finnes i tankene dine og som du ikke kan gi slipp på, hvor mye du enn prøver.

Løven 23/7-22/8

Det blir mange interessante samtaler i dag og en hel del minner som våkner til liv igjen. Dagen i dag handler mer om det som har vært, enn det som kommer til å skje. På sett og vis blir det et farvel med det gamle, men det blir også en vurdering av hva det er du vil beholde i livet ditt.

Jomfruen 23/8-22/9

Idag tenner du på pluggene for å få igjennom viljen din. Kollegaene dine er ikke vant med din temperamentsfulle side, så de kan bli litt sjokkert over din oppførsel. Ettermiddagen bruker du på kreative og morsomme oppgaver.

Vekten 23/9-22/10

Akkurat nå balanserer du mellom to viktige mål og det gjelder å ikke overarbeide eller underprestere innen noen av disse områdene. For å oppnå et bra resultat, bør du bruke like mye energi på begge målene. Det gjelder å finne en likevekt mellom resultat og tid.

Skorpionen 23/10-21-11

Tirsdagen blir en effektiv dag hvor mye handler om penger, både dine egne og andres. For deg er det viktig å kunne vise at du kan være økonomisk og lage en plan hvor du får pengene til å vokse.

Skytten 22/11-21/12

I dag omgås du med en person som ikke har vært i livet ditt på en stund. Det blir en koselig dag. Du innser at denne personen på sett og vis er en trygghet for deg, og det var en feil at dere mistet kontakten.

Steinbukken 22/12-19/1

Tirsdagen byr på en del følelsesmessige opplevelser. Dagen blir koselig, morsom og følelsesfylt. Du får et perspektiv på hverdagen og du innser at selv om du har mye både privat og på jobb, så lever du det livet du vil leve. Selvsagt kunne ting vært bedre, men Steinbukken er ikke redd for utfordringer.

Vannmannen 20/1-18/2

Du skammer deg over at du ikke har vært helt ærlig mot din familie. Det gjelder en investering du har gjort, og som du ikke har fortalt dine nærmeste og du vet ikke helt hvilken reaksjon som venter når du vel forteller. Kvelden handler om drama innen familien.

Fiskene 19/2-20/3

Idag nyter du å være med venner. På jobb slår du deg sammen med en gruppe mennesker, de er kanskje ikke så effektive, men tiltaler deg på det personlige planet. Privat omgås du med venner du har kjent lenge.

Powered by Labrador CMS