Dagens Horoskop: Tirsdag 29. Juni

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Tirsdagen blir bra om du bare fokuserer på det du skal gjøre og ikke lar deg irritere over hva alle andre gjør. Det kan hende at du av og til blir distrahert når du sammenligner deg med kollegaene dine og deres prestasjoner, og da glemmer du at du kun trenger å bry deg om det du selv oppnår.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en rolig og skjønn tirsdag hvor du slapper av på en helt ny måte. Det er lenge siden du klarte å legge fra deg alle bekymringene dine på den måten du gjør idag. Ettermiddagen handler om å stole på en viss persons evne til å overraske.

Tvillingene 21/5-20/6

Det blir en interessant tirsdag hvor du oppdager noe nytt om deg selv. Det handler om at du faktisk har mer kunnskap enn du selv trodde innen et visst område. Det er litt som å lære seg å sykle, når det først sitter så sitter det hele livet.

Krepsen 21/6-22/7

Du blir positivt overrasket av en venns smigrende kommentar. Du vet at denne personen alltid har vært litt svak for deg, men det er først nå at du begynner å innse at det kanskje handler om mer enn en forelskelse. Selv har du ikke de samme følelsene, så det kan være lurt å være ærlig.

Løven 23/7-22/8

Gjennom denne tirsdagen er det på tide å sette en stopper for en uvane du har. Du har lenge vurdert å ta tak i dette, men det er først nå at du virkelig begynner å innse at du kan få alvorlige problemer i fremtiden om du ikke gjør noe med det nå.

Jomfruen 23/8-22/9

Du lyver idag, og det føles absolutt ikke bra men du følte at du ikke hadde noe valg. Vennen din er så følsom akkurat nå at selv den minste kritikk kan dytte personen over kanten. Du lager en kokong av positivitet rundt vennen din så ingen kan skade dem.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en interessant tirsdag som tar en ganske merkelig sving utover ettermiddagen. Så lenge du er med og ikke nøler med å prøve nye ting kommer du til å synes at dagen er givende. Om du derimot føler deg provosert så kan det være at du trekker deg tilbake før du prøver ut de nye evnene dine.

Skorpionen 23/10-21/11

Du vet at vennen din vet noe, men begge velger å lyve og late som at ingen vet. Det høres kanskje komplisert ut, men det er det som er summen av forholdet deres. Ingenting er enkelt eller greit, men det har alltid vært sånn og kommer sannsynligvis alltid til å forbli sånn. Du ser ikke noe poeng i å endre noe.

Skytten 22/11-21/12

I løpet av tirsdagen presser du deg selv for å se hvor langt du kan komme. Det blir både en positiv og en negativ opplevelse på samme tid. Du innser at du kan mer enn du tror, men mindre enn du ønsker. Kvelden handler om familien.

Steinbukken 22/12-19/1

Det finnes ingen enkel måte å nå dit du vil på, men fokuset du har hatt de siste månedene har ledet deg dit du er idag og du kjenner at målet er i sikte. Dagen handler om å lade opp før en konkurranse, presentasjon eller noe lignende. Kvelden byr på god mat og underholdning.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen hander mer om å overbevise deg selv om at du har tatt rett valg enn å overbevise noen andre. Akkurat nå påvirker månen deg og gjør deg litt mer utrygg enn vanlig. Kvelden handler om å se an tiden og våge å drømme.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en ganske ordinær dag hvor du ikke gjør så mye som du egentlig har mulighet til. Dagen handler i stor grad om å bli ferdig med forskjellige prosjekter som har tatt litt vel lang tid. Kvelden byr på en hel del morsomme vendinger.

Powered by Labrador CMS