Dagens Horoskop: Tirsdag 28. Mai

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Idag blir en dag som går veldig opp og ned, men den blir morsom. Det du skal gjøre idag forandres på grunn av sykdom og en ny arbeidsfordeling. Du føler behov for å vise at du er en bra leder så du tar mer ansvar enn du egentlig behøver.

Tyren 20/4-20/5

Det finnes ikke så mye mer du kan gjøre for å påvirke den situasjonen du befinner deg i akkurat nå, annet enn å ha tålmodighet. Tyren er sta, den er også ekstremt tålmodig så du kommer til å fikse de problemene som ligger foran deg. I løpet av dagen gjør du en oppfølging av noe slag.

Tvillingene 21/5-20/6

Det blir en interessant innledning på tirsdagen. Du får mulighet for å være litt annerledes og komme med forslag som stikker seg ut litt. Vanligvis er ikke sjefen din så glad i odde løsninger på problemer, men idag kan han/hun se det geniale i det du legger frem.

Krepsen 21/6-22/7

Du må prøve å bli litt mer positiv og finne tilbake til ditt vanlige, glade og sjarmerende deg igjen. Den siste tiden har det vært mange sterke følelser som har dratt i deg og de har blitt enda tydeligere med tanke på Månens påvirkning. Nå når den påvirkningskraften roer seg ned, kommer du til å få mer kontroll.

Løven 23/7-22/8

Det finnes egentlig ingen begrensninger for deg når det gjelder å oppnå målene dine, det eneste du skal være sikker på, er at du ikke lurer deg selv med å tro at du er fornøyd med situasjonen som den er idag. En løve er aldri fornøyd med det middelmådige. Du vil ha lidenskap, drama og litt action.

Jomfruen 23/8-22/9

Tirsdagen byr på få overraskelser, men det synes du er deilig, for det har vært altfor mange forandringer i tegnet ditt den siste tiden. Du er like dårlig på plutselige endringer som de andre jordtegnene, så det er skjønt med en pause så du kommer i kapp mentalt.

Vekten 23/9-22/10

Det finnes få personer som kan gjøre deg så opprørt som en slektning. Han/hun har en tendens til å trykke på dine følsomme punkter og det gjør deg gal. Idag bør du holde avstand til denne personen ettersom du påvirkes av Månen og er ekstra følsom.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen idag handler om å reagere etter fornuft. La ikke følelsene dine ta over når du mottar en viss informasjon. Ta den for hva den er og innse at du egentlig ikke vet så mye enda, det er heller bedre å avvente til du vet mer.

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir bra. Du er på ditt mest sjarmerende humør og da vil alle omgås deg. I løpet av dagen får du mulighet for å be om unnskyldning til en venn du har ignorert den siste tiden, fordi andre ting har vært mer interessante. Han/hun aksepterer unnskyldningen din.

Steinbukken 22/12-19/1

Idag nyter du livet litt ekstra, spesielt etter lunsj da den siste av en rekke utfordringer er ordnet opp i. Endelig kan du ta det med ro og fokusere på andre ting enn karriere og ambisjoner. Nå blir det en liten pause innen neste utfordring kommer. En uskyldig flørt utvikler seg til noe mer idag.

Vannmannen 20/1-18/2

Du uroer deg for en venn, slektning eller en partner det har skjedd noe med. Du prøver å ikke tenke så mye på det ettersom det ikke finnes noe du kan gjøre med saken akkurat nå, men tankene dine kverner allikevel rundt i bakhodet. Prøv å ha tålmodighet, ting kommer til å løse seg.

Fiskene 19/2-20/3

Du er lei passivitet i livet ditt akkurat nå. Selv om du gjør en del aktiviteter utenom jobb, er det ingenting som gir en skikkelig aha-opplevelse. Det føles som om du står på stedet hvil og aldri kommer deg videre. Kanskje er det på tide å virkelig ta tak i livet ditt?

Powered by Labrador CMS