Dagens Horoskop: Tirsdag 28. Januar

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en stressende tirsdag for din del. Om du skal prestere på høyt nivå, må du føle deg inspirert og det gjør du ikke når du blir tvunget til å gjøre noe du synes er kjedelig.

Tyren 20/4-20/5

Du har sett frem til denne tirsdagen lenge, i dag skjer det noe nytt og spennende for din del. Du føler deg utfordret og du får mulighet for å vise frem dine kunnskaper på mange ulike områder. Kvelden blir rolig.

Tvillingene 21/5-20/6

Det blir en lang dag, hvor det forventes at du skal rekke en masse, til tross for at du har veldig dårlig tid. Du jobber ikke så bra under press, og blir fort stresset og irritert. Du gjør ofte feil når du ikke får jobbe i ditt eget tempo. Prat med sjefen din og fortell at du har behov for litt mer frihet på jobb.

Krepsen 21/6-22/7

I dag vil du få klarhet i hva en venn egentlig føler deg, men du er for feig til å spørre rett ut. Du vet at om han/hun ikke føler på samme måte som deg, vil du bli skuffet, men du orker ikke gå rundt å undre lenger, du vil ha svar.

Løven 23/7-22/8

Det finnes noe avventende ved tegnet ditt akkurat nå. Det er som om du går omkring og venter på at noe spesielt skal skje, og det er ikke en gang sikkert at du vet akkurat hva det er du venter på. Det er bare en allmenn følelse som vokser seg sterkere for hver dag som går.

Jomfruen 23/8-22/9

Du kan være litt vel frekk i blant, og det er du i dag. Når du har å gjøre med uintelligente mennesker, har du en tendens til å bli litt spydig. Det bør jobbe litt med denne mindre sjarmerende siden av din personlighet.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om å fange øyeblikket. Ved sjeldne anledninger, kommer det en unik mulighet og da gjelder det å ikke tvile, men heller ta sjansen når du vel har den. I dag får du akkurat en slik unik mulighet, og da gjelder å være modig og takke ja.

Skorpionen 23/10-21-11

I dag prøver du å få en kollega til å tenne på en strålende idé du har kommet opp med. Du vet at du har kommet opp med et superbra konsept, men du trenger støtte fra kolleger for å kunne gjennomføre planen din.

Skytten 22/11-21/12

I dag blir du sint på en kollega for at han/hun er så ærlig. Du vil ikke høre denne personens meninger, spesielt ikke når du vet at det denne personen sier faktisk er sant, og at det bare er du som lukker øynene for det åpenbare. Du vil leve i din egen drømmeverden en liten stund til.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag prøver du å rekke både jobb og et privat engasjement som opptar en hel del av tiden din. Det blir stressende, men det blir også en givende dag. Kvelden ser ut til å kunne by på en flørt av noe slag.

Vannmannen 20/1-18/2

Tirsdagen blir stressende og du rekker ikke gjennomføre alt du har planlagt, noe som irriterer deg. Du burde prøve å jobbe litt mer organisert. Du har både tid og kunnskap til å klare å gjennomføre dette prosjektet, men du slurver litt vel mye akkurat nå.

Fiskene 19/2-20/3

I dag tar du en beslutning som kan komme til å sjokkere både venner, familie og kolleger. Egentlig er det ikke så uventet at du har kommet frem til denne beslutningen, det er bare de rundt deg som ikke har lagt merke til at ting har forandret seg i livet ditt.

Powered by Labrador CMS