Dagens Horoskop: Tirsdag 28. April

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Selv om ting begynner å gå tilbake til normalen, er hverdagen din langt fra normal. Det finnes en rastløshet og en irritasjon i tegnet ditt som slår igjennom på mange ulike måter. For deg er det viktig å prøve å komme opp med en ny hverdag som fremstår som relativt normal.

Tyren 20/4-20/5

Denne tirsdagen prøver du å anpasse jobben din etter en annen person som har vanskelig for å være fleksibel. Han7hun er ofte veldig firkantet i sin tankemåte, så du prøver å få denne personen til å tenke litt utenfor boksen. Kvelden byr på morsomme nyheter.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har bestemt deg og nå når jord og innflytelse fra Tyren er sterkt i ditt tegn, kan ingenting stoppe deg fra å ta beslutninger. Du vet hva du vil og du er villig til å gå igjennom ild og vann for å drive igjennom dine planer.

Krepsen 21/6-22/7

I dag hører du av deg til en venn. Du prøver å ikke være for påtrengende, samtidig som du vil vise at han/hun betyr mye for deg. Anstreng deg ikke for mye. Han/hun liker din litt mer seriøse side, men vil fremfor alt at du skal være deg selv.

Løven 23/7-22/8

I dag lurer du på om du har valgt riktig. Du vet at den veien du har valgt, er betydelig enklere enn den veien du egentlig ville ta. Som singel ser det ut til at du er i ferd med å gå inn i et forhold med noen du ikke er så interessert i, det handler mer om nærhet og tilgjengelighet enn lidenskap.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har vanskelig for å lytte på unnskyldningene fra en kollega som alltid gjør feil og som vil at du skal rette opp i hans/hennes feil. Du er lei av at denne personen spiller på sin hjelpesløshet og mistenker sterkt at dette bare er en fasade for denne personens latskap.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en bra og kreativ tirsdag der du endelig lykkes med å få kontroll over ting som har med jobb å gjøre. Du finner løsninger på kompliserte problemer og lykkes med å innføre nye rutiner i en minst sagt annerledes hverdag.

Skorpionen 23/10-21-11

I dag tar du deg selv i å fundere over fremtiden. Det finnes så mye du vil endre på akkurat nå, men du vet ikke helt hva du skal gjøre for å lykkes med det. Her gjelder det å planlegge både langt og kortsiktig.

Skytten 22/11-21/12

I dag tvinges du til å gjøre en oppgave du synes er kjedelig, men det er en oppgave som må gjøres. Humøret ditt dras ned av disse arbeidsoppgavene og det kan være du oppfører deg irritabelt ovenfor en person som egentlig ikke har gjort deg noe.

Steinbukken 22/12-19/1

Du funderer mye over en oppgave ettersom du vil at den skal bli så bra som overhodet mulig. Du vet at du er bra på å resonere og at du også er god på å argumentere for dine meninger. Utnytt disse talentene! Kvelden handler om fysiske utfordringer.

Vannmannen 20/1-18/2

Mange av dine kolleger er irritert over at visse ting aldri ser ut til å fungere. Du vet at dette er snakk om personer som ser problemer mer enn de ser løsninger og det blir opp til deg å vise hvordan de skal tenke for å bli litt mer positive.

Fiskene 19/2-20/3

I dag er du veldig fristet til å høre av deg til en person som opptar mye plass i tankene dine. Dere er venner, men dere har ikke snakket på veldig lenge og du vet ikke helt hvordan du skal kunne sende en sms eller snap uten å vekke noen mistanke. Ikke overtenk situasjonen, bare ta kontakt.

Powered by Labrador CMS