Dagens Horoskop: Tirsdag 27. Oktober

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Tirsdagen byr på en utfordring som du takker ja til. Du liker denne typen prøvelser ettersom det får deg til å føle deg sterk og motivert. Kvelden handler om en hobby eller en idrett du utøver.

Tyren 20/4-20/5

Tirsdagen går ganske fort og det er du takknemlig for. Du liker å ha litt å gjøre, samtidig som du ikke vil bli stresset. I dag tar du tak i noe du har tenkt på lenge. Ettermiddagen blir koselig og uvanlig sosial. Kvelden handler om en hobby eller om å bare ta det med ro.

Tvillingene 21/5-20/6

Du sier imot en sjef i dag og det slår ikke godt an. Denne personen tolerer ikke å bli motsagt og det kan hende du må lide for det. Husk at du faktisk har reagert etter ditt eget hode og uansett konsekvenser, har du vært tro mot deg selv.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en harmonisk tirsdag hvor du tilbringer dagen sammen med gamle venner. Du har lagt din stolthet på hylla og bedt om unnskyldning for den konflikten du forårsaket i sommer. Nå begynner ting å normalisere seg igjen, så ta vare på denne sjansen, for det kommer ikke flere muligheter.

Løven 23/7-22/8

Det blir en hendelsesrik tirsdag der du av en eller annen grunn befinner deg midt i hendelsenes sentrum. Du er midtpunktet i vennekretsen og den alle vil være med, fordi du kommer opp med alle de morsomme ideene. Du vurderer å holde en spontan middag eller fest til helgen.

Jomfruen 23/8-22/9

Du vil få vite hva det er som tynger din venn, men han/hun vegrer å si noe. Du får en følelse av at han/hun prøver å beskytte seg selv og det gjør deg enda mer desperat etter å vite hva det er han/hun skjuler. I løpet av kvelden treffer du en gammel venn.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en hendelsesrik og morsom tirsdag der du rekker en del både på jobb og privat. I. dag føles livet bedre enn i går og følelsen av å være innestengt har nesten forsvunnet. Kvelden handler om å ta initiativ.

Skorpionen 23/10-21-11

Denne tirsdagen får du høre av en venn at det holder på å skje ting i deres felles bekjentskapskrets. Dette er både spennende, litt skremmende og morsomt på en og samme tid. Tirsdagen handler om en hobby.

Skytten 22/11-21/12

Denne tirsdagen prøver du å motivere en slektning med å gjøre noe som ligger utenfor hans/hennes bekvemmelighetssone. Du synes denne personen burde være litt modigere og våge å ta litt flere risikoer. Kvelden handler om nærhet og varme.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en herlig og ganske rolig tirsdag, men en betydelig livligere kveld. Du overraskes av en person som veldig gjerne vil treffe deg og du kan rett og slett ikke si nei til han/henne. Et drama holder på å blusse opp igjen i vennekretsen din og på en måte er du uvitende involvert.

Vannmannen 20/1-18/2

Tirsdagen blir ganske kjedelig. Mange er borte på jobb og det skjer ikke så ofte. En sjef tar et uvanlig initiativ i dag for å lette opp stemningen litt. Kvelden blir litt senere enn du hadde håpet på.

Fiskene 19/2-20/3

Det skjer mye denne tirsdagen så det gjelder å. henge med i svingene. Du har ikke truffet en viss person på lenge og det blir et slag i magen når dere nå søter på hverandre helt uventet. Du var ikke klar over hvor sterke følelser du fremdeles hadde for denne personen.

Powered by Labrador CMS