Dagens Horoskop: Tirsdag 27. August

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag tar du sats og kjemper mot nye mål. Det blir en utviklende og lærerik dag, hvor du får øve på en ny måte å tenke på. I denne sammenhengen kommer dine lederegenskaper og det at du fungerer bra i en gruppe godt med.

Tyren 20/4-20/5

Du lytter til en kollega, men merker at du mest av alt blir irritert over hans/hennes konstante mas. Kollegaen din har veldig lite å bidra med, men veldig mye å klage på. I løpet av dagen får du mulighet for å selektere visse arbeidsoppgaver og den friheten passer deg bra.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag er det bra om du er målrettet. Sørg for å være uthvilt og spis ordentlig gjennom hele dagen, for du kommer til å trenge masse energi. Dagen handler også om å hente inn informasjon og om å våge å tøye grensene.

Krepsen 21/6-22/7

Du er skuffet over å se så lite til en venn akkurat nå. Selv om du trives på jobb og med kollegene dine, forhindrer ikke det deg fra å savne en viss person så mye at det i perioder verker inni deg. Du er redd for at dere skal miste helt kontakten. Akkurat nå er det opp til deg å holde vennskapet deres i live.

Løven 23/7-22/8

Du blir irritert på en kollega som aldri kan ta ting seriøst. Han/hun er ikke så effektiv på jobb, og idag vil du bare få visse ting overstått slik at du kan komme fortest mulig hjem.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag prøver du å være litt modig i dine uttalelser. Du vet at meningene dine vekker en del forbauselse, samtidig som du faktisk får respekt for at du våger å si det som det er. Kvelden blir morsom, men litt annerledes.

Vekten 23/9-22/10

Du føler at du hele tiden må by på deg selv for å vise hva du er god for. En av kollegene din får fantastiske muligheter hele tiden uten og måtte anstrenge seg og det synes du er urettferdig.

Skorpionen 23/10-21-11

Tirsdagen blir en ganske så medioker hverdag hvor det ikke skjer så mye og det synes du er deilig. Du har behov for flere dager som denne, hvor du bare tar det med ro og fokuserer på en ting om gangen.

Skytten 22/11-21/12

Du vet at du krever mye, men du har vanskelig for å ikke ville ha det beste av alt. Du prøver å holde igjen på kravene dine, men de blir bare flere og flere. Kanskje bør du fokusere på de aller viktigste, da er sjansen betydelig større for at du får igjennom i hvert fall de kravene.

Steinbukken 22/12-19/1

I løpet av tirsdagen må du anpasse deg en helt ny måte å jobbe på. Det er både vanskelig, morsomt og utfordrende på en og samme tid. Du tvinges til å legge dine gamle fordommer til side og tenke litt utenfor boksen. Kvelden handler om å gi jernet.

Vannmannen 20/1-18/2

Idag får du mulighet for å være skikkelig effektiv og du bør også dra nytte av din kreative side. En av de tingene kollegene dine beundrer mest ved deg, er måtene du tøyer grenser.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen går fort og du har det faktisk ganske travelt på jobb. Du merker at fordommene dine ikke stemmer og at du faktisk har en bra gruppe mennesker rundt deg. En venn prøver å få oppmerksomheten din når det gjelder et delikat problem.

Powered by Labrador CMS