Dagens Horoskop: Tirsdag 27. April

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag prøver du å fokusere på noe som krever høy presisjon, og du oppdager raskt at dette ikke er din sterke side. Du blir sint og frustrert når du skal pirke på små detaljer som tenderer til å bli feil. Du foretrekker å jobbe med noe mer skissert. Kvelden byr på interessante nyheter.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en morsom og produktiv dag der du legger opp arbeidet etter eget hode, og det som passer deg best. Du liker å gjøre ting på din egen måte og du liker ikke at andre legge seg opp i det du gjør. Kvelden handler om herlige valg for sommeren.

Tvillingene 21/5-20/6

Det blir en bra og veldig interessant tirsdag som gir deg energien du trenger til resten av uken. Det er ikke så ofte at ting flyter så godt som i dag. Kvelden handler om å møte personer som du vanligvis ikke møter så ofte.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en bra tirsdag der du kjenner deg uvanlig energisk. Du er sosial, og det bidrar til at kolleger gjerne hjelper deg dersom du kjører deg fast. I løpet av ettermiddagen får du mulighet til å være litt ekstra kreativ.

Løven 23/7-22/8

Dagen handler om små og store valg. Det blir en tirsdag som går veldig fort, og du føler at du ikke rekker alt du vil gjøre. Ettermiddagen byr på en del utfordringer. En samtale med en venn får deg til å stille spørsmål.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er en person som ikke gir opp med det første. Når du først har bestemt deg for noe, gir du deg ikke før du har nådd dine mål. Dette er en egenskap som er vanlig hos jordtegn, og som både fungerer som en styrke og en svakhet i dag.

Vekten 23/9-22/10

Det er ingen om, og men i dag – her gjelder det å kjøre på. Du har behov for å få i gang et prosjekt, og da er det bedre å ta tak fremfor å tenke for mye, og risikere at ingenting blir gjort.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en bra, og passe intensiv dag. Selv om planen for dagen ikke stemmer helt med utfallet, så føles det likevel som at du får tid til en hel del. I løpet av ettermiddagen og kvelden kommer du også til å merke at en venn oppfører seg merkelig, som om han/hun bærer på en hemmelighet.

Skytten 22/11-21/12

Du har ingen valg i dag, og må gjøre som du får beskjed om. Egentlig hater Skytten denne typen innskrenkninger, men akkurat i dag føles det helt ok. Du vil helst slippe å tenke, og bare jobbe på.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler om å planlegge sin tid, og tenke fremover. Du er en person som liker et høyt tempo, og du liker å se at resultatene vokser frem. På kvelden bruker du tid på en hobby, og det føles mye bedre enn i forrige uke, da alt gikk galt.

Vannmannen 20/1-18/2

Du kan når du vil, og i dag vil du virkelig. Du har mye å vinne på å være organisert og fokusere på det du gjør. I løpet av ettermiddagen får du muligheten til å avslutte et par ting som har blitt liggende. Kvelden handler om en slektning og suksess.

Fiskene 19/2-20/3

Du er en person som ofte blir sliten når det skjer for mye hele tiden. I løpet av ettermiddagen får du muligheten til å ta en skikkelig pause, og da gjelder det å komme seg ut i naturen, og tømme hodet.

Powered by Labrador CMS