Dagens Horoskop: Tirsdag 26. Mai

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en bra og passe hendelsesrik tirsdag der du har mange ulike, men morsomme prosjekter du både starter og avslutter. Du er mer energisk i dag enn du har vært på lenge. Ettermiddagen og kvelden handler om noe du brenner for.

Tyren 20/4-20/5

Dagen handler om å planlegge for sommeren. Det blir en morsom, men intensiv dag der du vil rekke så mye som mulig. I løpet av dagen få du gode nyheter som har med fremtiden på jobb å gjøre. Selv om du fremdeles er urolig, kan du allikevel puste litt ut i dag.

Tvillingene 21/5-20/6

Mye har forandret seg den siste tiden og du begynner å lure på om ting i det hele tatt kommer til å gå tilbake til normalen. Det blir en del tunge beslutninger som må taes denne tirsdagen, samtidig som du føler at det er deilig å komme til en form for avslutning.

Krepsen 21/6-22/7

I dag får du ganske mye å tenke på. Det blir kanskje ikke helt som du hadde håpet på, men du innser at du faktisk er på vei i riktig retning, det gjelder bare å ikke være for ivrig. Tålmodighet er ikke din sterkeste side.

Løven 23/7-22/8

Tirsdagen handler om å organisere noe du er ganske dårlig på. Om du er smart, tar du kontakt med en venn som du vet både er smartere og dyktigere på struktur enn hva du er. Om du bare spør, kommer denne personen til å ville hjelpe deg. Han/hun synes det er gøy og dere får en sjanse til å omgås litt på tomannshånd.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har en del spørsmål angående ulike fremtidige aktiviteter som du må finne ut av i dag. Du prøver å finne kompromiss som fungerer for alle, men du er usikker på hvor mye du kan tøye grensene for at alle parter skal bli fornøyde. Dette er en vanskelig avgjørelse for deg.

Vekten 23/9-22/10

Tirsdagen handler om å være kreativ og la din kustnerlige side få fritt spillerom. Det blir en herlig og veldig morsom dag. I løpet av ettermiddagen får du høre litt overraskende nyheter. Det hadde kanskje ikke vært så forbausende om det ikke gjaldt akkurat denne personen, som aldri pleier å havne i denne typen situasjoner.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir litt mer aktiv enn du er vant med og du føler at det både er gøy og ganske tøft nå når tempoet trappes opp. I løpet av dagen gir du deg selv mulighet for å påvirke visse valg som har med fremtiden å gjøre.

Skytten 22/11-21/12

Du er redd for å si nei ettersom du ikke vil at vennene dine skal synes du er kjedelig. Nå har du endelig svelget stoltheten din og omgås med personer du har hatt en konflikt med tidligere. Det går ikke helt smertefritt, men det fungerer og du nøyer deg med det.

Steinbukken 22/12-19/1

Du innser at du faktisk har mer på hjertet enn du først hadde trodd. Mennesker lytter til deg og respekterer dine beslutninger, noe som gjør at du blir en lederfigur uten en gang å vite det. I løpet av dagen får du en melding som gjør deg glad og overrasket.

Vannmannen 20/1-18/2

Du nekter å hjelpe en venn i dag, bare fordi du er litt sur på han/henne. Kanskje burde du prøver å være litt mer tilgivende. Akkurat nå blir du påvirket av jorden og det kan gjøre deg litt mer bitter enn du pleier å være.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen handler om å ta for seg i ulike sammenheng. Du synes det er gøy å få være i sentrum ettersom du har vært ganske usosial over lengre tid. Dagen handler om vennskap og om å prøve å holde humøret oppe.

Powered by Labrador CMS