Dagens Horoskop: Tirsdag 25. Mai

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag prøver du å ignorere en advarsel du får. Her gjelder det å stole på din egen intuisjon. Dersom du føler på at noe er feil, så er det trolig noe som ikke stemmer. Kvelden handler om å få flyt i noe som tidligere har vært vanskelig.

Tyren 20/4-20/5

I dag jobber du i ro og fred. For deg blir dette en bra dag der du slipper å stresse. Du har mye annet som du vil få gjort, så det er deilig å slippe de vanlige rutinene til fordel for andre, mer aktuelle ting. Kvelden handler om et prosjekt i hjemmet.

Tvillingene 21/5-20/6

Det blir en bra, men ganske stressende dag der du ikke rekker alt du har planlagt. Du må innse at noen ganger er du litt vel optimistisk når du planlegger, og er det har du vært i dag. Det du har glemt å ta med i beregningen er forsinkelser i møter og akutte problemer.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen handler om å fullføre noe du ikke er ferdig med. Der blir en bra dag der du faktisk rekker en hel del, og har det gøy som en bonus. En av grunnene til at dagen blir så vellykket er en av dine kolleger. Denne personen gjør dagen mer interessant.

Løven 23/7-22/8

Du risikerer en hel del gjennom å være den første som åpner deg, men samtidig er det også et tegn på tillit at du gjør det. I dag skjer det flere interessante ting som kan påvirke ditt liv fremover.

Jomfruen 23/8-22/9

Du vet at du har sagt for mye, men det er vanskelig å trekke dette nå. Du må heller stå for det du har sagt. Alle kan ha kontroversielle meninger iblant, men det handler mest om hva majoriteten rundt deg mener. Kvelden blir hyggelig og sosial.

Vekten 23/9-22/10

Du får det som du vil, men først da innser du at det du ville ha, ikke var det du trengte. Dette er typisk når man drømmer om ting utenfor rekkevidde – da tenker man ikke langsiktig. Kvelden handler om et løfte.

Skorpionen 23/10-21-11

I dag diskuterer du mye med en kollega eller sjef. Dere har ulike meninger, men ettersom dere respekterer hverandre såpass mye, blir det en god og energigivende diskusjon på mange måter. Dere forandrer begge litt synspunkt.

Skytten 22/11-21/12

I dag oppstår det livlige diskusjoner både hjemme og på jobb. Akkurat nå tenker du mye, og du vil gjerne dele dette åpent. Kvelden handler om å se fremover, og tenke utenfor boksen.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag rekker du mer enn du planla til å begynne med, og det gir deg rom for litt frihet. Det blir en bra dag for din del. I løpet av ettermiddagen endrer du på noe som har vært rutine lenge. Du vil se om denne forandringen kan optimalisere ting ytterligere.

Vannmannen 20/1-18/2

Du hjelper en yngre slektning med å komme i form til en konkurranse eller utfordring av noe slag. Akkurat nå legger du ned mye tid på å hjelpe denne personen, og resten av tiden går til å ferdigstille et prosjekt i hjemmet.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen handler om personlige utfordringer, og om å tøye på egne premisser. Det blir en tøff og slitsom dag, men når den er over synes du likevel at det var fint å utfordre seg selv på denne måten.

Powered by Labrador CMS