Dagens Horoskop: Tirsdag 24. November

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du har en tendens til å bli sint for de minste ting akkurat nå, og det er Mars som påvirker humøret ditt negativt og drar ned energien din. Du kan ikke gjøre så mye annet enn å være bevisst på hva det gjør med deg og på den måten parere de mest negative effektene.

Tyren 20/4-20/5

Tirsdagen handler om å tenke langsiktig, noe du pleier å være ganske så god på. Det du bør huske på når du nå skal legge planer for fremtiden, er at ting forandrer seg fort akkurat nå, og at det er vanskelig å utgå fra tidligere erfaringer ettersom du akkurat nå befinner deg i en unik situasjon.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har havnet i en situasjon der du står mellom to venner som er uenige med hverandre. Du pleier ikke ha problemer med å velge side, ettersom du som oftest har en klar oppfatning av hva som er rett og galt, men i dette tilfellet er det vanskeligere ettersom begge delvis har rett.

Krepsen 21/6-22/7

Det finnes ingenting du kan si eller gjøre for å få kollegaen din til å ha det bedre, selv om du prøver med både humor og litt trøstende ord. Du kan kanskje ikke hjelpe kollegaen din, men han/hun setter uansett pris på dine oppmuntrende ord og empati.

Løven 23/7-22/8

Dagen handler om sterke meninger, hete diskusjoner og en hel del konflikter som du ikke kan påvirke til din fordel. I det siste har det vært en spenning mellom deg og en venn, noe som gjør at denne typen krangling har blitt en del av hverdagen. Dere burde prate om følelsene deres, men ingen er villig til å ta første steg.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er inne i en periode der du må jobbe for to, og det gjør at du ofte er helt ferdig når kvelden kommer. Du har en rekke prosjekter på gang hjemme, men når du vel kommer hjem fra jobb, orker du ikke begynne på de. Lytt til kroppen og vær snill mot deg selv. Og ikke stress unødvendig.

Vekten 23/9-22/10

Du har en del å tenke på denne tirsdagen. Mye handler om at du skal finne ut av et problem som du har slitt med over en lengre periode, og det er noe du må bruke både tid og tålmodighet på.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tvinger deg selv til å tenke framover, og det går kanskje ikke helt som du hadde håpet på. Ditt største problem er at du ikke helt vet hvordan du skal tenke, ettersom det finnes så mange variabler som er usikre akkurat nå. Her gjelder det å stole på seg selv.

Skytten 22/11-21/12

Du gjør en venn en tjeneste i dag, ikke fordi du vil men for at du skal fremstå sympatisk. Akkurat nå er du inne i en periode der du har et behov for å være likt, og du gjør alt for å vise dine omgivelser hvor koselig og sjarmerende du er.

Steinbukken 22/12-19/1

Du blir sur på en viss person for at han/hun alltid skal ta æren for alt. Denne personen slipper ikke fram andre og det irriterer deg. Du har tidligere prøvd å prate med han/henne om denne uvanen, men den det gjelder er ikke så veldig god på kritikk. Kvelden blir uvanlig morsom og sosial.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er i et strålende humør denne tirsdagen. Bra nyheter både når det gjelder noe personlig og nyheter om jobb, bidrar til at du er i så godt humør. Dagen i dag går fort og om kvelden har du en skikkelig god grunn til å feire.

Fiskene 19/2-20/3

Du er veldig fornøyd med innsatsen din i dag og det er bra, ettersom du den siste tiden ikke har gitt deg selv den oppmerksomheten du fortjener. I dag får du også skryt fra en sjef, noe som gjør deg ekstra glad. Kvelden handler om å tenke framover.

Powered by Labrador CMS