Dagens Horoskop: Tirsdag 23. Juni

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert
Væren 21/3-19/4
Du starter dagen med å være veldig praktisk og organisert, noe som kommer til å skape en bra start på resten av uka. Dagen handler om å planlegge sommeren, men også om å legge opp rutiner som fungerer med betydelig mindre jobbstyrke enn hva du er vant med.
Tyren 20/4-20/5
Du tenker praktisk i dag og det redder deg fra en stor feil du er i ferd med å gjøre. I bunn og grunn handler det om å være nøye og å ta en ting om gangen. Om kvelden har du en del ting du må få gjort før du kan ta det med ro og slappe av.
Tvillingene 21/5-20/6
Dagen handler om å styre følelsene sine og være forsiktig med hvordan du uttrykker deg. Tvillingene er veldig verbal og kan virkelig slenge rundt seg med ord, men iblant tenker du ikke og du kan tråkke over streken. Alle har ikke like stor forkjærlighet for ironi som du har.
Krepsen 21/6-22/7
Dagen handler om å være aktiv og henge med kolleger eller venner. Det blir en sosial dag der du ler mye. Det eneste du bør huske på, er å ikke la deg trigges til å gjøre noe du ikke ville gjort ellers. Gruppepresset kan være stort, også på jobb.
Løven 23/7-22/8
Du har en morsom og ganske intensiv dag å se frem til. Du hadde håpet på litt selskap i dag, men den personen du vil treffe ser ut til å være opptatt med andre ting. Kanskje du skal overraske denne personen etter jobb?
Jomfruen 23/8-22/9
Du er ganske lei av en kollega som har litt vanskelig for å holde på sannheten. Han/hun lyver ikke, men liker å pynte litt på historier slik at det går mot grensen til løgn. Kollegaen din gjør dette for å få oppmerksomhet, og får det han/hun er ute etter.
Vekten 23/9-22/10
Dagen handler om å tålmodighet, noe du ikke alltid har så mye av. Du blir veldig rastløs når ting går i for sakte tempo, men husk at i en gruppeaktivitet må alle få være med, ikke bare du.
Skorpionen 23/10-21-11
I dag får du noen veldig gode ideer, men spørsmålet er hvordan du skal kunne forvandle disse til noe du kan bruke rent praktisk. Få hjelp fra en kollega som har masse erfaring innen denne typen utvikling.
Skytten 22/11-21/12
Dagen blir bra, men du føler deg litt rastløs. Du har en gnagende følelse av at når du er hjemme, så passerer livet forbi deg der ute og at du går glipp av alt som er morsomt. Dette er delvis sant, du har stengt deg inne ganske mye den siste tiden og det gjør at du går glipp av både drama og alt som er morro.
Steinbukken 22/12-19/1
Dagen starter rolig, men i løpet av formiddagen, har du en del ting du må rekke å gjøre. Det handler om ting som er relatert til jobben din, men også om ting du gjør for at du skal ha det bra. I løpet av dagen har du ganske så tett kontakt med en person du begynner å få følelser for.
Vannmannen 20/1-18/2
Du er veldig irritert på omstendighetene i dag. Du hadde håpet på å komme fra jobb i rimelig tid, men dessverre skjer det for mye til at det kan bli aktuelt. Kvelden blir ikke som du hadde tenkt deg, men det er på sett og vis greit.
Fiskene 19/2-20/3
Det er mye du skal rekke denne tirsdagen og spørsmålet er om du virkelig kommer til å få gjort alt du skal. Når du planla dagen din, var du litt vel overambisiøs og du regnet ikke med å måtte ta en pause for å finne energi.
Powered by Labrador CMS