Dagens Horoskop: Tirsdag 23. Juli

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I løpet av dagen prøver du å få orden på et problem som har med økonomien din å gjøre. Det finnes noe du gjerne vil ha, men akkurat nå har du ikke penger nok til å kjøpe det. Du må legge opp en langsiktig plan.

Tyren 20/4-20/5

Dagen handler om å komme ikapp både fysisk og rent mentalt. Det blir en interessant dag med en hel del nye utviklinger som forstyrrer dine rutiner, men som også får deg til å vokse gjennom å skape en ny og mer effektiv måte å jobbe på.

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen idag byr på en utfordring som du ikke hadde forutsett. Det handler om nye oppgaver som egentlig ikke burde ligge på deg, men som av en eller annen anledning har havnet på ditt bord. Her gjelder det å tenke utenfor rammene.

Krepsen 21/6-22/7

Du er ganske så nesevis mot en sjef eller eldre slektning idag og det kan få konsekvenser. Du føler deg opprørsk og det har med Mars sin plassering å gjøre. Når det kommer til kjærligheten er du ganske så dårlig på å håndtere de problemene som oppstår. Du velger å dra deg unna isteden.

Løven 23/7-22/8

Du innser at du glir lengre og lengre bort fra den vennegjengen du tidligere var mye med og du innser også at det ikke bekymrer deg så mye. Du har kommet til et nytt stadie i livet ditt og det er bare et fåtall personer som du synes det er verdt å beholde i din vennskapskrets.

Jomfruen 23/8-22/9

Du føler deg litt irritert idag, antageligvis på en kollega eller et familiemedlem. Denne personen har en tendens til å bli spydig så fort han/hun er i dårlig humør, noe som skjer ofte for tiden. Prøv å ha en åpen dialog med denne personen. Kvelden byr på underholdning.

Vekten 23/9-22/10

Du er en person som liker å snakke deg ut av problemer og derfor blir du litt satt ut når du støter på et dilemma som ikke kan løses med intelligens og som trenger en håndfast handling. Dette blir en ny måte å takle en situasjon på.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er litt forsiktig i dine utalelser når det kommer til en litt følsom situasjon. Vennen din synes du er feig, men du mener det ikke er noe vits i å gjøre et stort nummer ut av det. Helt ærlig vet du ikke helt hvor du står akkurat nå.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handler om å være sterk både i sin tro på seg selv og hvordan du reager ovenfor andre. Ikke legg deg flat bare fordi vennene dine brenner så for det de tror på, stå opp for dine egne meninger. Du har vanskelig for å forstå hvorfor du og en venn har glidd fra hverandre, og du prøver å finne tilbake til denne personen.

Steinbukken 22/12-19/1

Idag tenker du at du skal ta det med ro og fokusere på dine mål, men skjebnen vil noe annet. Det blir en rolig dag, men en intensiv kveld hvor både drama, sjalusi og en hel del intriger venter i kulissene. Du blir helt enkelt satt ut over hendelsesutviklingen ettersom dette er noe du ikke hadde forutsett at skulle skje.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har vanskelig for å henge med på hvordan et familiemedlem resonnerer seg frem til ting. Som oftest har han/hun en rød tråd i sin tankegang, men idag virker denne personen veldig forvirret og ufokusert. Det kan være fordi dere ikke ser ting fra samme synsvinkel.

Fiskene 19/2-20/3

Du tar deg selv i å være sjalu idag, men det er ikke kjæresten din som gjør deg sjalu, det er en annen og det gjør deg både urolig og frustrert på en og samme tid. Du trodde at følelsene dine for denne personen var borte, men nå innser du at det faktisk er tvert om.

Powered by Labrador CMS