Dagens Horoskop: Tirsdag 23. Februar

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag er det disiplin som gjelder. Du skal gjøre noe noe du egentlig synes er ganske kjedelig, og da gjelder det å holde ut. Du har verken Tyrens stahet eller Steinbukkens målbevissthet, så her må du bare tvinge deg selv til å stå løpet ut. Kvelden handler om nyheter og sommerplaner.

Tyren 20/4-20/5

Dagen blir stressende, men morsom likevel. Du har mange jern i ilden, og det gjelder å rekke mest mulig. Akkurat nå jobber du mye med å skape rutiner og arbeidsmetoder. I løpet av ettermiddagen er lov å unne seg noe spesielt.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er litt trøtt i dag, og det er tungt å komme i gang på morgenen. Det finnes en risiko for at du forsover deg i dag, og det setter kjepper i hjulene. Ettermiddagen byr på en herlig forandring.

Krepsen 21/6-22/7

Du lytter til sladder om en person som interesserer deg mer enn du vil innrømme. Du har god oversikt på denne personen, men gir inntrykk av å være totalt uvitende. Denne personen har ingen aning om at du føler det sånn.

Løven 23/7-22/8

Dagen handler om å være utendørs og omgås med venner. Det blir en interessant og utviklende dag der du lykkes med mye som har vært utfordrende den siste tiden. Dette gir deg mestringsfølelse, og det blir en herlig tirsdag.

Jomfruen 23/8-22/9

Du tester grenser i dag, og det er noe Jomfruen vanligvis unngår. Du foretrekker det velkjente, fremfor å ta sjanser. Akkurat nå har du derimot et ønske om å gå ut av komfortsonen.

Vekten 23/9-22/10

Du kan være smart når du vil, og i dag viser du både din kreativitet og kunnskap. Du får en vanskelig oppgave, men takket være dine kreative ferdigheter så takler du dette galant. Kvelden handler om sterke følelser.

Skorpionen 23/10-21-11

Du lader batteriene i forkant av denne dagen, ettersom du vet at den kan bli lang og utfordrende. Du skal samarbeide med en person som du ikke klikker helt med, og det kan være ganske slitsomt i seg selv. Kvelden handler om å tenke nytt om rutiner i hjemmet.

Skytten 22/11-21/12

Du er ganske åpen akkurat nå. Du har det bra som ting er, samtidig som du ønsker en forandring. Det vil i så fall kreve at du må endre på noe du egentlig er ganske fornøyd med. Dette er et dilemma som du vil komme til å tenke mye på fremover.

Steinbukken 22/12-19/1

Du utfordrer deg selv, og pusher på egne grenser. Etter å ha stått og stampet på samme sted i en lengre periode, har du endelig tatt et steg i riktig retning. Du synes at livet er uvanlig rikt på opplevelser akkurat nå, og du elsker utfordringene du møter.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har vanskelig med å akseptere en form for tap akkurat nå. Det kan være et prosjekt som ikke gikk så bra, en kollega som slutter, eller noe annet som skjer. I dag prøver du å lytte til noen angående deres problemer, men du klarer ikke å fokusere og faller ut av samtalen opptil flere ganger.

Fiskene 19/2-20/3

Du har vanskeligheter med å ta et nei for et nei, og kan ikke forstå hvorfor denne personen er så bestemt. Du kan være på grensen til manipulativ, og det er du i dag. Du liker best å få det som du vil, spesielt i situasjoner som denne.

Powered by Labrador CMS