Dagens Horoskop: Tirsdag 23. April

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Idag prøver du å overkomme visse problemer som er relatert til et personlig drama med flere innblandede. Du har plutselig havnet midt oppi det uten at du helt vet hvordan det gikk til. Kvelden byr på en del overraskelser.

Tyren 20/4-20/5

Du er redd for å gjøre feil. Det finnes mye som kan gå feil idag, men som flaks er så har du marginene på din side og det går over all forventning. I løpet av ettermiddagen venter noen riktig gode nyheter.

Tvillingene 21/5-20/6

Du trosser en venn ved å gjennomføre en stille protest. Det er ikke sikkert at vennen din innser at du er irritert på han/henne. Denne personen er ikke så bra på å tyde signaler og det gjør at du må være tydeligere om du vil få han/henne til å forstå hva du føler.

Krepsen 21/6-22/7

Du er tilbake på jobb igjen og du føler deg nesten litt deprimert over at det er hverdag igjen. De siste dagene har vært en drøm for deg og nå må du begynne å ta ting litt mer alvorlig. Det drar seg til å bli en konkurranse av noe slag.

Løven 23/7-22/8

Du er ikke spesielt urolig denne tirsdagen, tvert imot synes du det er spennende med usikkerheten. Det blir en morsom og kreativ dag der du får oppleve en masse. I løpet av dagen passer du på å markere ditt revir når det gjelder noe du bryr deg om og som du vil ha for deg selv.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen handler om å starte på nytt igjen. Etter en lang helg er det alltid litt tøft å komme i gang igjen og denne påsken har vært veldig lang. I løpet av dagen kommer en sjef med et forslag som du misliker sterkt, men du klarer å holde masken.

Vekten 23/9-22/10

Det er ikke lett å si nei når det eneste du vil er å si ja. Du har alltid hatt vanskelig for å nekte de du bryr deg om og akkurat nå, med Månen plassert som den er, så er det vanskeligere å nekte mennesker som står deg nær en tjeneste.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen idag handler om å ha selvtillit og om å gi inntrykk av at du vet hva du holder på med, til tross for at du føler deg usikker. I løpet av dagen får du mulighet for å være litt mer fleksibel når det kommer til oppgaver av ulike slag.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en interessant dag der du forsker på ulike temaer som har med fremtiden å gjøre. Du har kommet frem til at du faktisk ikke vet hva du vil og at du har behov for litt veiledning for hva du skal gjøre fremover.

Steinbukken 22/12-19/1

En intensiv dag som byr på en hel del latter og en masse jobb. Du har begynt på et interessant prosjekt som ligger ikke altfor langt frem i tid. Dette prosjektet kan hjelpe deg videre i din karrière. Når det gjelder privatlivet ditt, så er det minst sagt komplisert.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er litt irritert på en venn som aldri hører fra seg når han/hun sier at han/hun skal gjøre det. Du vet at denne personen er veldig slurvete med det meste som har med privatlivet ditt å gjøre, men du synes ikke det er en unnskyldning. Denne dagen satser du på trening av noe slag.

Fiskene 19/2-20/3

Du er både lykkelig, ulykkelig og veldig forvirret akkurat nå. Du føler sterkt og følelsene dine drar i mange retninger samtidig. Du føler ømhet og varme for en person du gjerne vil være nær, samtidig som du er tiltrukket og sjalu på en annen person som du egentlig ikke vil føle noe for.

Powered by Labrador CMS