Dagens Horoskop: Tirsdag 22. September

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne tirsdagen bruker du litt for mye tid på en oppgave, og risikoen er stor for at du klusser det til. Det er ikke så komplisert, du må bare tenke litt mer. I løpet av ettermiddagen får du morsomme nyheter fra en venn.

Tyren 20/4-20/5

Dagen blir litt mer avslappet enn mandagen. Du får mer hjelp denne dagen og du føler at du kommer i kapp med en del. Ettermiddagen blir litt annerledes, men veldig morsom. Kvelden blir uvanlig koselig og sosial.

Tvillingene 21/5-20/6

Denne tirsdagen prøver du å komme i kapp med et prosjekt du har ligget etter med. Det handler om dårlig planlegging fra din side, noe du er klar over. Kvelden blir litt stressende ettersom du antageligvis må skynde deg for å rekke alle de aktivitetene du hadde planlagt.

Krepsen 21/6-22/7

Du har vanskelig for å si nei til en venn som vil at du skal hjelpe til i dag. Denne personen er god på å snurre deg rundt lillefingeren, noe du er klar over, men så fort han/hun tar kontakt med deg så er du hjelpesløs. Kvelden blir ganske intensiv og litt vel sen til hverdag å være.

Løven 23/7-22/8

Du må ikke bli sint på en venn for at han/hun har løyet for deg. Om du tenker etter, så hadde ikke han/hun så mye valg. Dette er en lojal venn som ikke ville såret deg med vilje. I løpet av ettermiddagen får du en beskjed du har gått og ventet på.

Jomfruen 23/8-22/9

Du vil gjøre alle til lags i dag, men det er vanskelig ettersom det finnes så mange ulike viljer som drar i deg akkurat nå. Det beste er om du prøver å lytte til den personen du bryr deg mest om, og finne en løsning som fungerer for den øvrige gruppa.

Vekten 23/9-22/10

Du har en tendens til å bruke en del penger akkurat nå og det er ikke bra ettersom du hadde hatt behov for å spare til en kommende utgift. Prøv å finne en måte å legge unna penger på, slik at du ikke får tak i de når du vil spontanshoppe. En låst konto kan være en god idé!

Skorpionen 23/10-21-11

Denne tirsdagen havner du i en diskusjon med en kollega, og dere kommer ikke overens om en løsning på deres felles problem. Tingen er den at dere begge er personer med sterk vilje og ekstremt mye stolthet, noe som ikke skaper de beste forutsetningene for et kompromiss.

Skytten 22/11-21/12

Du er ikke så opptatt av å planlegge dagene dine minutt for minutt, men iblant kan det være bra å ha et skjema å gå etter. I dag er en slik dag hvor du hadde hatt behov for et tidsskjema, og da er det viktig å strukturere opp dagen etter det du har planlagt å gjøre.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag er du stresset over en prøve eller test av noe slag. Som vanlig føler du at du kunne gjort bedre, men sjefen din er mer enn fornøyd med resultatet du leverer. Du burde ikke ha så høye krav til deg selv. Kvelden kan by på et uventet kompliment og en liten flørt.

Vannmannen 20/1-18/2

Det finnes ingenting som er rett eller galt når det kommer til å utføre en viss jobb i dag. Det handler mer om hva man selv synes og hvordan man som enkelt individ takler ulike problemer. Om du er åpen for andre mennesker ideer, kan du lære deg en hel del denne dagen.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen blir litt forvirrende. Du vil få mye gjort, men tiden er begrenset og risikoen er stor for at du må stresse frem et resultat. Fisker er veldig dårlig på å håndtere stress, så derfor blir du grinete når du ikke kan prestere så bra som du kunne ønske.

Powered by Labrador CMS