Dagens Horoskop: Tirsdag 22. Oktober

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag er det bra om du er effektiv. Du har en tendens til å bli distrahert av ting rundt deg akkurat nå og da får du vanskelig for å fokusere. I dag får du dårlig samvittighet for noe du har sagt til en venn eller slektning.

Tyren 20/4-20/5

Tirsdagen går fort og du er veldig effektiv. Dagen i dag handler om å få ting gjort uten å stresse eller bli i dårlig humør. I dag samarbeider du og teamet ditt ekstra bra. Kvelden blir koselig og kan til og med bli romantisk for Tyrer som er forelsket.

Tvillingene 21/5-20/6

Du får mer enn gjerne vise vennene dine hvordan man effektiviserer en oppgave, men husk bare på å ikke gå over grensen. Her gjelder det å plukke frem din mest pedagogiske side og virkelig prøve å formidle hva det er du vil ha sagt på en sjarmerende måte.

Krepsen 21/6-22/7

I dag prøver du å rekke så mye som mulig, men tiden er knapp og tålmodigheten din er ikke på sitt beste. I dag får du sjansen til å vise en kollega hvor mye du setter pris på å jobbe sammen med han/henne.

Løven 23/7-22/8

I dag har du vanskelig for å lytte til et argument, uavhengig om de er bra eller dårlige. Ditt store problem er at alt du hører er stikk i strid med hva det er du vil gjøre. Du klarer ikke å se problemet fra en annen synsvinkel.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en morsom og utviklende tirsdag hvor du får være veldig kreativ og nyskapende. For deg føles det litt rart å ikke bare jobbe rasjonelt, men også å skulle legge sjel og følelser i både presentasjon og utførelse. Du innser at du liker å være kreativ i små doser.

Vekten 23/9-22/10

I dag er du følsom for kritikk og du kunne ha begynt å gråte om noen var for hard mot deg. Det handler om Månens og Plutos posisjoner i tegnet ditt, heller enn at du er et følsomt vrak. Dette er en overgående fase som du bør ta med en klype salt.

Skorpionen 23/10-21-11

I dag prøver du å få til litt mer positiv stemning på jobb. Mange har vært litt nede den siste tiden og nå føler du at du vil gjøre noe som lokker frem en latter på alles lepper. Du er flink til å finne på uventede og morsomme overraskelser.

Skytten 22/11-21/12

Det finnes bare én måte å gjøre ting bra på mellom deg og en venn, og det er å be om unnskyldning. Hvordan du enn snur og vender på det, kommer du til å innse at det faktisk var du som gikk over grensen denne gangen.

Steinbukken 22/12-19/1

Tirsdagen blir mektig, men den fremkaller også en hel del nervøsitet og redsel. Her gjelder det å finne tilbake til det punktet hvor du tror på deg selv og hvor bra du er. Du får hjelp fra både kolleger og en sjef. Sammen finner dere tilbake til troen på akkurat deres gruppe og da kan dere utrette mirakler.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er sugen på forandringer hjemme og du har tatt tak i ting som lån og booking av møter. I dag beslutter du de siste detaljene og du er ganske så sikker på at det kommer til å bli bra til slutt.

Fiskene 19/2-20/3

Denne tirsdagen får du en positiv beskjed som har med jobb å gjøre. Du innser at det er noe du har håpet på og lengtet etter, men ikke våget tro helt på. Det blir en fantastisk herlig tirsdag som lyser opp høstmørket.

Powered by Labrador CMS