Dagens Horoskop: Tirsdag 22. Juni

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en annerledes dag der du må planlegge om en del aktiviteter, da det har oppstått en situasjon på hjemmebane som du må ta tak i. Selv om det kompliserer ting for deg, så vet du at situasjonen vil eskalere dersom du ikke tak tak nå.

Tyren 20/4-20/5

Dagen handler om mentale forberedelser på mange måter. Det handler om forventninger, krav og om å oppdage nye muligheter. Dette markerer utgangspunktet for en magisk og herlig sommer. Kvelden handler om å planlegge.

Tvillingene 21/5-20/6

Du bruker altfor mye penger på en unødvendig ting i dag. Du har lengtet etter denne, men med med hånden på hjertet så vet du at du ikke kommer til å bruke den så mye. Det er bare noe ditt hjerte begjærer.

Krepsen 21/6-22/7

Du er skuffet over en venn som ikke har vært helt ærlig med deg. Du kan forstå de hvite løgnene, men du anser deres vennskap for å være totalt transparent. Din venn synes at alle må få ha noen hemmeligheter.

Løven 23/7-22/8

Det blir en ganske morsom og aktiv tirsdag der du rekker å gjøre masse på kort tid. Du er både i fysisk form og er mentalt skarp, noe som gir deg gode vinnersjanser dersom det er snakk om en form konkurranse.

Jomfruen 23/8-22/9

Du dag er du ganske munnrapp. Du beviser nok en gang at din styrke ligger i din intelligens, og din måte å uttrykke deg på. Din sjef lar seg imponere av din måte å tenke på. Kvelden byr på ulike utfordringer.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en forholdsvis rolig tirsdag der du kan fokusere på ditt. Du synes det er godt å slippe å stresse. For deg er det viktig å ta en ting av gangen. I løpet av ettermiddagen møter du en person som gjør sterkt inntrykk på deg.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er i et strålende humør i dag. Solen gir deg masse etterlengtet energi og du kjenner hvordan du vokser med hver oppgave enten på jobb eller i private prosjekt. For deg er det viktig å være kreativ, og det er du i dag.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en givende dag på mange måter. Du omgås mennesker som beriker livet ditt, og du får høre masse morsom sladder fra en person som alltid er oppdatert på seneste nytt. Kvelden handler om ekte følelser.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en ganske intensiv, men bra dag. Du utvikles hele tiden akkurat nå, og du føler at du er i en oppadgående spiral. Det er en herlig dynamikk i ditt horoskop. I en konkurransesituasjon er det du som sitter med trumfkortet på hånda, spesielt om du er en av de eldre involverte.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag er det på tide å fokusere framover. Dagen handler om et tydelig steg inn i framtiden. Du har både lengtet etter, og fryktet denne dagen en stund, men nå som det nærmer seg så kjenner du at du er klar for litt forandring.

Fiskene 19/2-20/3

Denne dagen blir veldig myk og varm. Du prater mye med en venn som har det ganske vanskelig om dagen, og du får denne personen til å innse at selv om ting er tungt, så er det fortsatt mye å være glad for. Dette er en av dine sterke sider, at du kan være så positiv.

Powered by Labrador CMS