horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 21. mars

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag er det nymåne i ditt tegn og det handler om en nystart for deg. Akkurat nå står du overfor et valg som angår ditt hjem eller ditt arbeid. Du er ikke fornøyd med situasjonen din, men frem til nå har du manglet den lille dytten du trenger for å få til en endring.

Tyren 20/4-20/5

I dag utfordrer du en venn eller kollega til å våge å ta en risiko. Han eller hun spiller alltid det sikre kortet, men er ikke fornøyd med sin arbeidssituasjon. I dag kommer det et forslag om en stilling eller utdannelse som ville passe perfekt, så her gjelder det å være modig.

Tvillingene 21/5-20/6

Hvis gårsdagen handlet om å gå fra visjon til mer virkelighetsbaserte forventninger, så handler tirsdagen om å forankre planene dine. I dag snakker du med alle involverte parter, og kanskje skriver du en søknad eller søker på en utdannelse.

Krepsen 21/6-22/7

Også tirsdagen handler om balansen mellom din energi og det du presterer på jobben. Ikke ha for høye krav til deg selv, vær litt snill. Noen ganger er man ikke på topp, og det er noe du må lære deg å akseptere. Kvelden byr på interessante nyheter.

Løven 23/7-22/8

Det er en driv og en kraft i ditt tegn som gjør at du får gjort mye i dag. Solens nærvær er mer markant enn vanlig, og det gir deg ekstra energi. Mot slutten av dagen kan en venn prøve å få deg med på en morsom og litt annerledes aktivitet.

Jomfruen 23/8-22/9

På tirsdag er det litt mer ild i ditt tegn, noe som hjelper deg med å samle tankene og fokusere på riktige ting. Det blir en god og veldig effektiv dag som gir deg den starten du trenger på uken. Kvelden handler om en økonomisk beslutning.

Vekten 23/9-22/10

Tirsdagen blir metodisk og veldig effektiv. Du tar fatt på en oppgave etter en annen uten å føle deg stresset. Du får energi fra Væren, noe som gjør at du ikke nøler like mye som du pleier når det gjelder å ta beslutninger. Kvelden handler om å trøste en venn.

Skorpionen 23/10-21/11

Det skjer så mye i verden akkurat nå at det påvirker deg i hverdagen og det plager deg. Ved å søke kraft i deg selv finner du styrken og viljen til å takle de daglige, mindre problemene du støter på. I dag vil en sjef rose deg for din generelle holdning til jobben.

Skytten 22/11-21/12

I dag er det både fokus og driv i ditt stjernetegn, noe som gjør at du kan komme ganske langt med ukens oppgaver. En god start vil gi deg mer frihet litt lenger frem i tid og gjøre det mulig for deg å ta på deg oppgaver som du synes er morsomme, men som du vanligvis ikke har tid til.

Steinbukken 22/12-19/1

Du har mye planlagt akkurat nå, og tempoet øker gradvis i løpet av uken. I dag begynner du tidlig og slutter sent, noe som betyr at du sover urolig om kvelden. Tirsdagen handler om å gjøre sitt beste, men også om å tørre å strekke grensene og tro på seg selv.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag gjelder det å være organisert og strukturert, to ting du virkelig misliker. Du synes at for mye orden og system hemmer kreativiteten din, men i dag kan det hjelpe deg med å få kontroll på tankene dine og å lage en plan for hvordan du skal gå videre.

Fiskene 19/2-20/3

I dag stiller sjefen din mange krav til deg, og det får deg til å føle deg bekymret og stresset. Normalt sett responderer du ikke godt på krav, men i nærmeste fremtid får du litt støtte fra Væren, som gir deg mer drivkraft og energi enn du vanligvis har.

Powered by Labrador CMS