Dagens Horoskop: Tirsdag 21. Mai

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du tar på deg mer ansvar enn du må for å drive et prosjekt igang idag. Mye handler om at du vil imponere en medarbeider eller sjef. Han/hennes meninger betyr mer for deg enn du vil innrømme. Ettermiddagen handler om å treffe venner og å ha det gøy.

Tyren 20/4-20/5

Tirsdagen blir litt kranglete, men du finner ut av det på en bra måte og klarer å holde fokus. For deg er det viktig med struktur, slik at du får mest mulig ut av dagen. På kvelden er du trøtt, men fornøyd. Du har rukket nesten alt du har satt deg til å gjøre.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er veldig forsiktig med å uttrykke dine meninger idag. Du vil ikke tråkke på noens føtter og det gjør du ikke heller, om du følger den veien du er på vei inn i nå. I løpet av dagen hører du mange forslag på hvordan du kan forbedre og forandre noe som har med din arbeidssituasjon å gjøre.

Krepsen 21/6-22/7

Du er lei av å alltid havne i situasjoner du ikke vil havne i. Du havner ofte i situasjoner som er vanskelig å ordne opp i og da blir det ofte feil. Idag prøver du å løse en konflikt som har eskalert litt den siste tiden. Du kommer til å lykkes om du er forberedt på å være imøtekommende.

Løven 23/7-22/8

Du er inne på tanken om å gjøre noe du synes er litt gøy idag. Det handler om å være med en gruppe mennesker du trives bra med, men som du den siste tiden har fått mindre og mindre kontakt med av ulike grunner. Nå er du den drivende kraften til å føre alle sammen igjen, og du lykkes takket være din sjarm og oppfinnsomhet.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en ganske så intensiv tirsdag der du prioriterer i riktig rekkefølge. Mye handler om å tenke riktig fra begynnelsen av slik at du blir klar i god tid. Du ser ut til å ha planer på kvelden så derfor er det viktig at du har alt under kontroll. Kvelden blir veldig koselig.

Vekten 23/9-22/10

Du tar på deg et ansvar som du egentlig ikke behøver å ha idag. Det handler om at du vil være sikker på at ting blir riktig gjort, og med riktig mener du at det blir gjort på din måte. Kvelden byr på konflikthåndtering og mye latter.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finnes ingen begrensninger for deg akkurat nå, bare muligheter. Våg å være fri i din måte å tenke og planlegge på. I løpet av dagen får du mulighet for å ordne noe ekstra for dine kolleger. Det blir en spontan overraskelse som kommer til å bli veldig satt pris på.

Skytten 22/11-21/12

Idag tar du tak i noe som har med privatlivet ditt å gjøre. Du burde være den lykkeligste av alle, men noe uroer deg og formørker din glede. Det handler om sjalusi, kompliserte relasjoner og en uro for fremtiden. Prøv å ikke overtenke situasjonen så mye og lev heller i nuet.

Steinbukken 22/12-19/1

Du har masse av energi akkurat nå og det merkes på din måte å takle både ditt sosiale liv og jobb på. I løpet av uka blomstrer du opp. Du er mindre trøtt og irritert. Kollegene dine fortrylles av sjarme og ditt sprudlende humør.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er følsom for kritikk idag og det kan hende du tolker noe personlig som er ment mer som et allmenn kritikk. I løpet av dagen lufter du et følsomt tema med en av sjefene dine. Kvelden handler om vennskap og om å knytte kontakter.

Fiskene 19/2-20/3

Du har en hel del å gjøre akkurat nå, så du prøver å ikke fundere så mye over din trassige privatsituasjon. Utad er alt en dans på roser, men innad tviler du mye. Du sliter mellom det bekvemme, koselige og en tiltrekning du ikke kan fornekte.

Powered by Labrador CMS