Dagens Horoskop: Tirsdag 21. Januar

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Tirsdagen blir en utfordring. Du har vanskelig for å komme overens med en kollega. At dere hele tiden diskuterer, er fordi dere begge har like sterke personligheter og fordi denne personen er like sta som du er. Han/hun viker seg ikke for din karisma og naturlige lederevne.

Tyren 20/4-20/5

Tirsdagen blir bedre enn mandagen. Du føler deg mer uthvilt og du har morsomme oppgaver å gjøre på jobb. Dagen går uvanlig fort og ettermiddagen byr på positive nyheter. Du føler at du endelig er på rett vei.

Tvillingene 21/5-20/6

Det finnes ulike måter å si nei på, og i dag velger du et veldig diplomatisk nei. Det er et såpass forsiktig nei, at sjefen din kan oppfatte det mer som et kanskje, noe som kan skape problemer for deg.

Krepsen 21/6-22/7

Du er en person som liker når ting fungerer smidig, og det gjør ting i dag. I løpet av tirsdagen løser du en uventet og vanskelig oppgave på en elegant måte. Du føler at du har god flyt for første gang på lenge. Kanskje du burde kjøpe deg et flaxlodd i dag?

Løven 23/7-22/8

Det blir en interessant tirsdag som gir deg mulighet for å utvikle en ny og kreativ side ved deg selv. Du pleier ikke være spesielt kunstnerlig av deg, men i dag viser du at du har et talent for å se hva som savnes fra et rent kunstnerlig perspektiv.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag prøver du å være diplomatisk, men sinnet ditt gjør at du uttrykker deg feil og det kan føre til at du sårer noen. Prøv å ta et steg tilbake når du føler at sinnet bygger seg opp inni deg. Litt distanse kan hjelpe deg med å roe ned.

Vekten 23/9-22/10

Du tar mange bra initiativ i dag og du hjelper en kollega som ikke har hatt det så lett den siste tiden. Han/hun blir takknemlig over din hjelp og du kan regne med at denne personen vil gjengjelde tjenesten ved en senere anledning. Kvelden handler om sladder.

Skorpionen 23/10-21-11

Det er morsomt hvordan visse mennesker reagerer på din måte å uttrykke seg på. De synes du kan være morsom, men sannheten er at du prøver å være ærlig. I løpet av ettermiddagen får du høre et rykte som gjør deg litt overrasket.

Skytten 22/11-21/12

Du tar flere ulike initiativ i dag og sjefen din blir overrasket over din entusiasme. Solen har kommet tilbake i tegnet ditt, noe som gjør at du orker mer enn vanlig. Ettermiddagen handler om å være ærlig.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag får du sjansen til å vise at du er bra på noe og du synes det er gøy med all oppmerksomheten. I løpet av kvelden passer du på ta igjen visse ting du har havnet etter med i helgen og du føler deg fornøyd med din prestasjon.

Vannmannen 20/1-18/2

Det finnes ingenting du må gjøre i dag og det føles merkelig. Du har ting å gjøre, men alt er like viktig og derfor gir det deg sjansen til å kunne velge og vrake blant ulike oppgaver. Kvelden blir rolig.

Fiskene 19/2-20/3

Du tar et steg bakover i dag. Du har behov for å starte på nytt med en oppgave for at den skal bli som du hadde tenkt deg. Sjefen din forstår ikke hva du holder på med til å begynne med, men innser snart at du har handlet klokt. I blant tar det kortere tid å begynne på nytt, enn å fortsette med noe som har blitt feil.

Powered by Labrador CMS