Dagens Horoskop: Tirsdag 21. April

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne tirsdagen prøver du å finne tilbake til din vanlige arbeidsmoral igjen. Det er spesielt vanskelig om du jobber hjemme og må styre dagen din selv. Det beste du kan gjøre er å skrive ned på et skjema hva du må gjøre og holde deg slavisk til denne. Selv om det blir fristende å gjøre noe helt annet.

Tyren 20/4-20/5

Du elsker tirsdager! Er det fint vær i dag, passer du på å være utendørs så mye som mulig. Solen får deg til å føle deg levende. En liten flørt på jobb får deg til å våkne til liv igjen.

Tvillingene 21/5-20/6

Denne tirsdagen har du vanskelig for å lytte til en kollega som hele tiden babler. Du er opptatt med dine egne tanker og din egen uro. I løpet av dagen får du en beskjed som kan tolkes med en viss forsiktig optimisme.

Krepsen 21/6-22/7

I dag bør du være forsiktig med hvordan du uttrykker deg. Det finnes en risiko for at du sier ting du ikke mener, bare fordi du blir opprørt eller irritert. Akkurat nå har du en mindre tiltalende påvirkning fra Månen som dominerer tegnet ditt og gjør deg litt ekstra følsom.

Løven 23/7-22/8

Det blir en bra tirsdag, selv om det skjer mye. Du vil gjerne ha litt variasjon i hverdagen, men akkurat nå er livet ditt ganske så ensformig, så du prøver å fylle fritiden din med aktiviteter som hverken krever lange reiser eller mange innblandede personer.

Jomfruen 23/8-22/9

Du får høre en del rykter i dag, men du må ikke tro på alt du hører. Det handler om en person som ofte vekker oppsikt med sin kontroversielle oppførsel, men i bunn og grunn er denne personen helt harmløs.

Vekten 23/9-22/10

I dag får du teste din fantasi på en helt ny måte. Her gjelder det å tenke utenfor boksen og være litt moderne i dine ideer. Vekten kan være ganske så konservativ, spesielt når det kommer til jobb. Kvelden byr på annerledes underholdning.

Skorpionen 23/10-21-11

Du blir veldig overrasket over noe du får høre i dag, kanskje blir du ikke så overrasket over de personene det gjelder, men du blir overrasket over hva det er de har surret seg inn i. Ettermiddagen handler om kreativitet.

Skytten 22/11-21/12

I dag er en slik dag hvor humøret ditt skifter som en aprildag. Omgivelsene dine prøver å gå på tå hev for din skyld, men det funker ikke så bra. Kvelden byr på varierende underholdning.

Steinbukken 22/12-19/1

Du blir utfordret av en sjef eller trener i dag. For deg er det viktig å vise at du kan og i dag overgår du virkelig deg selv. Du er veldig fornøyd med ditt eget resultat, selv om det kreves en hel del av deg. Kvelden blir morsom, men intensiv.

Vannmannen 20/1-18/2

Du prøver å legge planer, men det er ikke så enkelt akkurat nå. Det meste føles usikkert, så kanskje du bør avvente til du vet mer. I løpet av ettermiddagen får du en positiv beskjed som har med ferien din å gjøre.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en ganske annerledes dag i dag, du har fullt opp og det synes du er gøy etter uker der det ikke har skjedd så mye. I dag kan du legge følelsene dine til side og fokusere på det du skal ha gjort istedet.

Powered by Labrador CMS