Dagens Horoskop: Tirsdag 20. August

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Tirsdagen handler om å finne sin rolle. Det finnes flere attraktive og tilgjengelige roller på arbeidsplassen din, nå gjelder det bare å finne den som passer deg. Uansett om du velger å være en leder eller en i mengden, bør du fundere over hva som passer best for deg.

Tyren 20/4-20/5

Denne tirsdagen blir koselig, men ganske så intensiv. Du har en mange gode ideer du vil få igjennom på jobb, men noen av de bør du nok også vente litt med. I løpet av dagen bestemmer du deg for å ikke la en kollega få så frie tøyler som han/hun har hatt til nå.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har bestemt deg for hvilken vei du vil gå og du får hjelp av en kollega som tenker som du gjør. Dere to klikker bra, men nå blir dere enda tettere enn før. Kvelden byr på en fysisk utfordring.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen idag blir intensiv, men på en bra måte. Du har det gøy, samtidig som avklimatiserer deg fra et forhold. I løpet av dagen møter du en kollega som du tror du kommer til å jobbe bra sammen med. Kvelden blir senere enn planlagt.

Løven 23/7-22/8

Du prøver å nyte dagene, men sannheten er at du savner noen personer veldig mye. Selv om dere har vært betydelig mindre sammen den siste tiden, betyr de eller denne personen veldig mye for deg. Det kan se ut til at det er en tidligere kollega du savner, i og med at du ikke ser denne personen hver dag.

Jomfruen 23/8-22/9

Du tar kritikken du får idag høyst personlig, selv om du ikke må gjøre det. Sjefen din prøver egentlig ikke rette kritikken mot deg personlig, det er mer snakk om en felles kritikk.

Vekten 23/9-22/10

Du er en person som har lett for å angre deg når du vel har tatt en beslutning og det skjer idag. Det handler egentlig ikke om at du angrer deg, du vil bare holde mulighetene åpne om noe skulle dukke opp.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen inneholder flere ting som krever nøyaktighet og oppmerksomhet. Det er bra om du føler deg uthvilt og fokusert, for ellers kan du støte på problemer. Kvelden byr på varierende underholdning.

Skytten 22/11-21/12

Dagen idag blir litt lang og kjedelig. Du omgås nye mennesker, men enn så lenge har du ikke møtt på noen som kan erstatte eller ta over rollen som en av dine nærmeste. Du er veldig trøtt for tiden og sover dårlig om natten.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen blir full av aktiviteter og du har det skikkelig gøy. Du innser at du jobber med mennesker som er vant til å jobbe i lag, men som ikke vil ta på seg lederrollen, noe som er en bra ting for deg. I løpet av ettermiddagen blir du glad når en venn prover å overtale deg til å bli med deg på en reise.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen er varierende og morsom. Du har mange ulike prosjekter på gang, så det gjelder at du er oppmerksom og ikke blander de sammen. I løpet av dagen, får du mulighet for å utvikle en av dine litt mer vågale ideer. Sjefen din vil teste deg, til tross for at det er en ganske dyr investering.

Fiskene 19/2-20/3

Idag er du uvanlig harmonisk. Du trodde ikke at du skulle finne deg så vel till rette som du har gjort med dine nye arbeidsoppgaver, men du har overraskende mye til felles med de du jobber med. Privat tar du litt avstand fra noen som hele tiden vil være deg nære. Du føler deg en smule kvalt.

Powered by Labrador CMS