Dagens Horoskop: Tirsdag 2. Mars

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag diskuterer du ting som du ikke burde ta opp med et familiemedlem. Du vet at dette er et følsomt tema, og dette er ikke riktig tidspunkt for å lufte dette, likevel klarer du ikke å la være. Nysgjerrigheten tar overhånd.

Tyren 20/4-20/5

Du blir skikkelig gira i dag. Du får en utfordring som virker litt i største laget til å begynne med, men når du først får en idé løser du dette på elegant og kreativt vis. Du er fornøyd med egen innsats, og får skryt av sjefen din.

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen handler om ulike utfordringer, og hvordan du skal få til visse ting uten at det blir for komplisert. Her gjelder det å holde et åpent sinn. Fleksibilitet er nøkkelen til suksess i dag. Kvelden handler om et spørsmål.

Krepsen 21/6-22/7

Du er litt trøtt i dag, og det kan godt hende at du bare tar det med ro og hviler. Det er lite energi i ditt stjernetegn akkurat nå, og du burde lytte til kroppens signaler.

Løven 23/7-22/8

Du er urolig for et familiemedlem som har blitt veldig surrete. Denne personen tar unødvendige risker, og vil virkelig ikke ta seg sammen. Du prøver å prate med denne personen om dette, men han/hun er for følsom til å lytte.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag handler det om å være presis, noe som ikke er din sterkeste side. Selv om du kan være ganske nøye, så etterlater du fortsatt et lite rom for at noe kan gå galt, og det passer dårlig i dag. Du må være helt petimeter for at dette skal fungere.

Vekten 23/9-22/10

Denne dagen handler om å si nei, og om å ville gjøre ting på sin egen måte. Akkurat nå har du et stort behov for å skille deg ut. Du vil ikke bli en i mengden, og det merkes på din væremåte i dag. Kvelden handler om et spørsmål.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er lei av alle forhåndsregler og rammer som settes for deg. Skorpionen har vanskeligheter med alle typer av begrensninger, så alt som skjer nå går ekstra inn på deg. Prøv å finne små lyspunkt i hverdagen.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en interessant og variert dag, der du får muligheten til å ta opp kontakten med en gammel bekjent. Du vil se om gnisten mellom dere fortsatt er like sterk, og det er den. Kvelden handler om å vise følelser.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler om overraskelser og en uventet attraksjon. Dette kan bli enn minnerik dag på flere måter. Det du trenger å gjøre i dag er å vise hvem du er og hva du føler. Steinbukken kan være kul på utsiden, men skjule en vulkan av følelser på innsiden.

Vannmannen 20/1-18/2

Du tar en ting av gangen i dag, og det er bra. Gjennom å være rasjonell sparer du også mye tid. Det du må gjøre er å slippe grepet og ting du ikke trenger å ha kontroll på. Dersom du rydder hjemme gjelder det å være hard med deg selv om hva du skal kvitte deg med.

Fiskene 19/2-20/3

Du er opprørt over hvordan en venn blir behandlet i dag, men kvier deg for å forsvare han/henne. Du vet at dersom du sier ifra så rettes blikket mot deg istedenfor, og da kan du havne i samme situasjon som vennen din.

Powered by Labrador CMS