Dagens Horoskop: Tirsdag 2. Juni

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag får du endelig treffe en person du har tenkt på masse, men som du av ulike grunner ikke har tatt kontakt med. Nå har jobben ført dere sammen og du innser hvor mye du har savnet han/henne. Dere har samme pragmatiske innstilling til livet og dere er begge to veldig fargesterke personligheter. Dette blir en herlig dag!

Tyren 20/4-20/5

Dagen går fort og du får vært ganske så sosial. Det blir en bra tirsdag som byr på en del latter og koselige opplevelser. Kvelden handler om å være seg selv i selskap med personer du liker og respekterer.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har en del å gjøre i dag, så det gjelder å ikke stresse for mye, for da kommer du bare til å gjøre unødvendige feil. Om du fokuserer på de riktige tingene og tar en ting om gangen, kommer dette til å bli en bra og produktiv dag.

Krepsen 21/6-22/7

Du blir mer og mer usikker på hva du skal gjøre. Du innser at du har latt denne konflikten gå altfor langt og akkurat nå er det veldig vanskelig å krype til korset og be om unnskyldning. Tenk på at visse ting kan være verdt prisen å svelge stoltheten sin for.

Lejonet 23/7-22/8

I dag prøver du å slette over noe du har sagt eller gjort, men det går ikke helt som du hadde håpet på. Du får også høre at den personen du har veldig sterke følelser for, omgås med en felles bekjent av deg i dag og det kan gjøre deg sjalu. Vil du vinne denne personens hjerte, må du ha en glassklar strategi.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen handler om å ha tålmodighet og om å våge å være impulsiv. Det ligger ikke i din natur å improvisere, men i dag har du anledning til å være både fleksibel og åpen for forslag. I løpet av dagen får du en masse skryt fra en av dine sjefer.

Vekten 23/9-22/10

I dag blåser du i alle konflikter og fokuserer på dine egne arbeidsoppgaver. Det blir en bra dag der du får masse gjort. Kvelden handler om vennskap og om å knytte livslange bånd. Du innser at man kan finne venner på de mest absurde steder.

Skorpionen 23/10-21-11

Du blir irritert på en kollega for at han/hun ikke ser alvoret i det som skjer akkurat nå. Du har flere ganger prøvd å forklare hvor viktig det er å ta jobb og og arbeidsoppgaver på alvor. Selv om denne personen er ung, burde han/hun kunne stå til ansvar for sine handlinger.

Skytten 22/11-21/12

I dag får du høre noe som overrasker deg en god del. To av vennene dine omgås i dag, og det som er så overraskende, er hvor ulike de to er. Du hadde aldri trodd at akkurat disse to skulle komme til å møtes alene.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler om å prestere, men du får mer hjelp enn du fortjener av en venn og derfor gjør du det så bra. Du innser at du og din venn faktisk har det veldig morsomt sammen. Dere har for det meste vært sammen i grupper før, men av ulike anledninger fører jobben dere tettere sammen.

Vannmannen 20/1-18/2

Du blir litt frustrert over at ting går så opp og ned akkurat nå. Akkurat når du tror du har grep om situasjonen, skjer noe som gjør at må begynne på nytt igjen. Tålmodighet har aldri vært din sterkeste side, men nå får du øvd deg på det.

Fiskene 19/2-20/3

I dag blir du sjalu helt uten grunn. Din sjalusi har med en person du ikke har noe som helst å gjøre med lenger og som du bør holde deg langt unna, ettersom du har valgt å ikke ha denne personen i livet ditt mer. Følelser er ikke lett og følger sjeldent logikk, så du kan ikke noe for hva du føler.

Powered by Labrador CMS