Dagens Horoskop: Tirsdag 2. Juli

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du er veldig ineffektiv akkurat nå, men det har mer med din mentale helse å gjøre enn at du er fysisk dårlig. Du har så mange tanker som vandrer rundt i hodet på deg at det blir vanskelig å fokusere på noe som helst. Kvelden blir overraskende kreativ.

Tyren 20/4-20/5

Denne tirsdagen starter ganske rolig. Du bruker dagen på ting du liker å gjøre, men unngår å stresse ettersom du vet at det allikevel ikke lønner seg. Aktiviteter som å gå en lang tur og en shoppingrunde kan være å anbefale idag.

Tvillingene 21/5-20/6

Du bruker altfor mye penger akkurat nå og det er du fullt klar over, men det er også fordi det er sommer. Du liker å bruke penger om sommeren og du har vanskelig for å spare. Du vil kunne unne deg alt.

Krepsen 21/6-22/7

Det finnes mange spørsmål som du må ta stilling til idag, men da må du også være modig nok til å stille ubekvemme spørsmål. Krepsen er ikke spesielt glad i å skape direkte konflikter så det kan bli litt vel tøft for deg å stille din venn til veggs.

Løven 23/7-22/8

Du kan være veldig romantisk når du vil og nå når den personen som du har følelser for er borte, overøser du han/hun med oppmerksomhet i form av samtaler, sms og andre små knep for at han/hun ikke skal slutte å tenke på deg.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en innholdsrik og morsom tirsdag hvor du utfordres til å ta mer risikoer enn du vanligvis pleier å gjøre. Du liker denne typen utfordringer ettersom de får deg til å tenke langsiktig og Jomfruen er kjent for å kunne planlegge fremover.

Vekten 23/9-22/10

Dagen bygger på at flere ulike grupper samarbeider på en bra måte og det er der du kommer inn i bildet. Du har en unik tendens til å sveise sammen med mest egoistiske personligheter til enhet og få de til å fungere bra sammen.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen bygger på tålmodighet, noe som ikke er din sterkeste side. Du må prøve å tenke positivt når det kommer til en kollega som ofte gjør deg nervøs. Rent arbeidsmessig er denne personen veldig verdifull.

Skytten 22/11-21/12

Du får sjeldent sjansen til å si ja eller nei når det gjelder en viss sammenheng, men akkurat idag er det din tur til å velge, så utnytt den muligheten du får. Prøv heller å bruke sunn fornuft enn å gå på akkord med følelsene dine.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en morsom og aktiv tirsdag hvor fokuset ligger på å være både effektiv og lat på en og samme tid. Deler av dagen blir utfordrende, morsom og oppløftende, mens andre deler av dagen handler om å hvile. Kvelden blir overraskende morsom og du oppdager at noen flørter med deg.

Vannmannen 20/1-18/2

Prøv å ikke bare fokusere på det som er her og nå, men tenk heller litt langsiktig. Du har behov for struktur i hverdagen og iblant er det enklere å planlegge denne typen struktur når man har fri og tid til å fundere ordentlig over livet.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en morsom og utviklende dag for de fleste Fisker. Du gjør noe du elsker og du innser at du har savnet dette i det siste. Kvelden handler om å være en person som stikker seg ut og som skiller seg ut fra mengden.

Powered by Labrador CMS