Dagens Horoskop: Tirsdag 2. April

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Idag føler du deg urettferdig behandlet av en sjef. Han/hun anklager deg for noe du ikke har gjort, uten å være villig til å høre din side av historien. Kvelden blir morsom og intensiv, men på en bra måte.

Tyren 20/4-20/5

Idag prøver du å få tid til et sideprosjekt og det går ganske så bra, det bare krever en del ekstra jobb fra din side. Du føler at du trenger denne typen utfordringer for å kunne vokse og trives på jobb.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er litt skeptisk til en kollegas teori om hvordan dere best løser en arbeidsoppgave, men samtidig vil du ikke hindre denne personen fra å teste ut ideene sine. Kvelden blir veldig stressende. Du har lovet å gjøre ting du føler at du ikke rekker.

Krepsen 21/6-22/7

Det enkle er ofte det beste, så ikke krangle deg til unødvendige ting idag. I løpet av tirsdagen hører du et rykte som merkelig nok vekker en del sjalusi hos deg. Du trodde ikke at du kunne bli så ille berørt av noe så teit som et rykte.

Løven 23/7-22/8

Denne tirsdagen handler om å vise hvem du er ovenfor en kollega. Han/hun har bare sett din ytre fasade, for du har ikke helt villet slippe denne personen tett innpå deg. Nå føler du at du er klar for å vise mer enn det muntre sjarmtrollet du har vært på jobb.

Jomfruen 23/8-22/9

Ikke ha for høye forventninger til en kollega. Han/hun er bra på å markedsføre seg selv, men ikke like bra på å leve opp til det han/hun sier. I løpet av dagen får en sjef et litt annerledes innfall. I begynnelsen virker ideen merkelig, men det kan vise seg å bli en genial idé.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om å stille krav til både andre og seg selv. Du har en ambisjon, men ikke helt ork til å leve opp til den akkurat nå. Månen står i en posisjon som tar ifra deg både din kreativitet og din arbeidsglede.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vet at du går over grensen noen gangen, men du kan ikke noe for at du blir så sint på en kollega. Han/hun har en tendens til å trykke på feil knapper og idag blir det litt for mye. Ettermiddagen gir rom for å utvikle en idé du har.

Skytten 22/11-21/12

Du er ikke helt fornøyd med situasjonen du er i akkurat nå. Du orker ikke helt engasjere deg så mye som du burde på et visst prosjekt og det gjør dine medarbeidere litt skuffet over deg. Kvelden handler om å ville få tilbake noe du har mistet.

Steinbukken 22/12-19/1

En del av din sjarm er at du aldri er kjedelig å omgås med. Akkurat nå sprudler du av ideer både når det kommer til jobb og fritid. En kollega er veldig betatt av din utstråling. Han/hun er på vei til å bli forelsket i deg, selv om han/hun benekter det ovenfor seg selv.

Vannmannen 20/1-18/2

Du kan være veldig krevende når du setter den siden til, men du kan også være veldig forstående og hjelpsom. Idag vil du vise dine mykere sider til en kollega som den siste tiden har måttet tåle en bitter side av deg.

Fiskene 19/2-20/3

Du bestemmer deg for å ikke la noen normer eller regler styre følelsene dine. For en gangs skyld skal du være ærlig mot deg selv og erkjenne at du faktisk liker det mer overfladiske. Kvelden byr på en varierende og morsom samtale.

Powered by Labrador CMS